renovat.ro

Acasa » Cum faci o baie mica sa para mare »

Cum faci o baie mica sa para mareCum faci o baie mica sa para mare Baie cu chiuveta pe colt

Sfaturi practice pentru a crea iluzia de spatiu.
Baile mici pot fi deseori enervante si provocatoare atunci cand vine vorba de amenajarea lor. Trebuie sa te asiguri ca baia va fi comfortabila, nu va fi inghesuita, trebuie sa proiectezi locul unde vei aseza toaleta si chiuveta, dar sa nu uiti totusi de cabina de dus, dar parca mai bine ar merge o cada mai mica si bineinteles sa incapa si un suport de prosoape si lista tot continua si tu incerci sa rezolvi un puzzle gigant de 1000 de piese incercand cu disperare sa inghesui intr-o baie mititica o sumedenie de lucruri toate necesare si indispensabile.
Nu disperati, secretul amenajarii unor astfel de bai este sa nu te grabesti, sa analizezi spatiul disponibil si sa folosesti cat mai eficient fiecare milimetru.

Galerie poze
  • Baie cu chiuveta pe colt
  • Cabine de dus cu perdea de dus in loc de usi din sticla
  • Baie moderna cu chiuveta si vasul de toaleta suspendate
  • Chiuveta si masca pentru chiuveta rotunde

Share daca va place

Galerie poze
  • Baie cu oglinzi mari
  • Baie cu chiuveta ingusta tip jgheab si robinet montat in perete


Baie cu chiuveta pe colt


O idee foarte potrivita pentru baile mici este sa instalati o chiuveta pe colt. Mai potrivit ar fi sa montati chiuveta vis-a-vis de vasul de toaleta mai degraba decat vis-a-vis de cabina de dus deoarece deschiderea si inchiderea usilor de la cabina ar face ca accesul la chiuveta sa fie mai greoi.
Baie cu chiuveta pe colt


Cabine de dus cu perdea de dus in loc de usi din sticla


Daca doriti sa montati o cabina de dus puteti opta, in locul usilor de sticla care se deschid in exterior, pentru o perdea de dus care va economisi destul de mult spatiu.
Cabine de dus cu perdea de dus in loc de usi din sticla


Baie moderna cu chiuveta si vasul de toaleta suspendate


O alta idee care creaza iluzia de spatiu este sa montati o chiuveta suspendata. Montand chiuveta mai sus de podea se va crea efectul vizual al unei bai mai spatioase si veti obtine putin spatiu de depozitare pentru articolele mici.
Baie moderna cu chiuveta si vasul de toaleta suspendate


Chiuveta si masca pentru chiuveta rotunde


Alegeti o chiuveta cu colturile rotunde. In general in spatiile inguste colturile pot sta in cale, iar in acest caz optati pentru o chiuveta rotunda.
Chiuveta si masca pentru chiuveta rotunde


Baie cu oglinzi mari


Un alt truc ar fi sa folositi imprimeuri mari care pot pacali ochiul si care creaza ideea de spatiu extins, iar daca baia dumneavoastra va permite totusi sa instalati o cada mica puteti monta in loc de usi doar un panou de sticla care va tine apa departe de podea.
In locurile stramte incercati sa montati oglinzi mai mari pe peretele unde este montata chiuveta sau daca aveti cabina de dus puteti monta o bara suport pentru prosoape direct pe usa cabinei de dus, asa veti avea mereu prosopul la indemana .
Baie cu oglinzi mari


Baie cu chiuveta ingusta tip jgheab si robinet montat in perete


Alta idee ar fi sa alegeti o chiuveta care are dedesubtul ei un raft asa veti putea pastra prosoapele sau hartia igienica la indemana.
Daca veti monta robinetul direct in perete chiar si in cazul unei chiuvete cu design traditional veti castiga cativa centimetri importanti. Pentru o eficientizare mai mare a spatiului puteti folosi un model ingust de chiuveta tip jgheab- la care sa montati robinetul direct in perete.
Baie cu chiuveta ingusta tip jgheab si robinet montat in perete

Recomandari articole: baie mica, obiecte sanitare,

‹‹ 6 idei inedite de a combina galbenul si portocaliul in zugraveli

Tonurile de gri sunt doar pentru cei veseli? ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Intrebari pe forum