renovat.ro

Acasa » Idei creative pentru o iluminare perfecta a baii »

Idei creative pentru o iluminare perfecta a baiiIdei creative pentru o iluminare perfecta a baii Iluminare baie cu ajutorul unei aplici montate deasupra oglinzii de la baie

Baia poate reprezenta unul din locurile cele mai provocatoare dintr-o casa atunci cand vine vorba de design interior. In general, fiind restrictionati de dimensiunea mica a acestei incaperi si deseori de lipsa unei lumini naturale bune, sfarsesc de cele mai multe ori prin a fi transormate mai degraba in adevarate grote intunecoase decat intr-un loc relaxant asa cum ar trebui de fapt sa fie.

Galerie poze
  • Iluminare baie cu ajutorul unei aplici montate deasupra oglinzii de la baie
  • baie iuminata cu ajutorul ledurilor si aplicilor
  • iluminare baie cu ajutorul spoturilor si a unor lustre inedite

Share daca va place

Galerie poze

Una dintre cele mai simple modalitati de a imbunatati aspectul oricarei bai este instalarea de lumini. Un sistem bun de iluminare poate conferi atmosfera, poate schimba dispozitia si bineinteles lumineaza camera. Problema este ca atunci cand vrei sa incepi un proiect pentru iluminarea baii nu stii exact de unde sa pornesti.


Primul loc unde ar trebui sa asezati un sistem de iluminat este zona chiuvetei. In acest spatiu fiind asezata si oglinda va veti petrece o mare parte a timpului , mai ales doamnele, de aceea aceasta zona este importanta si ar trebui sa fie bine iluminata.

Iluminare baie cu ajutorul unei aplici montate deasupra oglinzii de la baie

Iluminare baie cu ajutorul unei aplici montate deasupra oglinzii de la baie

In continuare mai exista cateva optiuni pentru amplasarea unui sistem aditional de iluminat precum: spoturi, plafoniere, si aplici. Fiecare dintre aceste optiuni prezinta o serie de avantaje. Un prim avantaj este ca pot fi montate in zona cazii , insa daca va doriti sa faceti o baie relaxanta in cada si sa ascultati muzica sau sa cititi ceva atunci aceste lumini montate deasupra cazii vor crea o lumina mult prea puternica si vor strica atmosfera dorita. In acest caz puteti apela la montarea unui intrerupator cu variator care va va permite sa reglati intensitatea luminii dupa propria necesitate.

baie iuminata cu ajutorul ledurilor si aplicilor

Baie iuminata cu ajutorul ledurilor si aplicilor

Aceste optiuni de iluminare pot fi montate in diferite zone ale baii, unii prefera sa monteze spoturi in zona cabinei de dus, in timp ce altii prefera sa monteze aplici langa cada. Puteti opta pentru montarea unei lustre tip sina cu leduri chiar in mijlocul baii si sa reglati manual fiecare lumina in functie de dorinte.

iluminare baie cu ajutorul spoturilor si a unor lustre inedite

Iluminare baie cu ajutorul spoturilor si a unor lustre inedite

Recomandari articole: baie, corpuri de iluminat, ferestre,

‹‹ Masa cu suport pentru sticle de vin

10 legume si fructe usor de plantat pentru gradinarii amatori ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Intrebari pe forum