Amenajari Interioare Termopane
  Anunturi
  FORUM - INTREBARI CITITORI
  Lista firme (NOU!)
AMENAJARI INTERIOARE
  Modele si idei
  Dormitoare  
  Livinguri  
  ACCESORII BAIE  
  AER CONDITIONAT  
  AMENAJARI APARTAMENTE  
  AMENAJARI BAIE
POZE
 
  ARTICOLE AMENAJARI INTERIOARE  
  CALORIFERE SI INSTALATII TERMICE  
  CAZI DE BAIE  
  CORPURI DE ILUMINAT  
  COVOARE SI MOCHETE  
  DECORATIUNI INTERIOARE  
  DESIGN INTERIOR  
  FILTRU APA  
  GIPS CARTON SI TAVANE FALSE  
  GRESIE SI FAIANTA  
  INSTALATII SI OBIECTE SANITARE  
  LEGILE FIZICII IN AMENAJARILE INTERIOARE  
  PARCHET SI PARDOSELI  
  PERDELE SI DRAPERII
  RENOVARE BUCATARIE  
  REPARATII  
  SCARI INTERIOARE
SI EXTERIOARE
 
  SCULE SI UNELTE  
  TERMOPANE, TAMPLARIE PVC, AL  
  USI DE INTERIOR SI EXTERIOR  
  ZUGRAVELI INTERIOARE  
MOBILIER
  CANAPELE  
  MOBILA  
  MOBILA BUCATARIE | MODELE  
  MOBILA DORMITOR  
  MOBILA HOL
  MOBILA LIVING SI SUFRAGERIE  
  MOBILIER BAIE
  MOBILIER BIROU  
  MOBILIER COPII  
  MONTAJ SI REPARATII MOBILA  
CONSTRUCTII
  CASE DE LEMN  
  CONSTRUCTII CASE SI VILE  
  IZOLATII TERMICE  
  MATERIALE DE CONSTRUCTII  
AMENAJARI EXTERIOARE
  GRADINI  
  PARTENERI
  TERMENI SI CONDITII
  SOLUTIA MEA
  INTREBARI SI RASPUNSURI

 


18 noiembrie 2011 > Termopane, Tamplarie PVC, Al
Tamplaria PVC si cea de Aluminu sunt baza industriei termopanelor. Si facem amenajari interioare fara termopane?? Nici pomeneala! Haideti sa vedem cateva lucrari cu tamplarie PVC montata in diverse locatii
Mai intai vom vedea cum se demonteaza tamplaria veche de lemn in cazul in care avem deja una de acest tip. Dorim sa o inlocuim datorita apei de ploaie care se infiltreaza pe sub pervaz.
Daca avem de echipat o casa noua cu tamplarie PVC atunci cu siguranta ne vor ajuta pasii descrisi in lucrari. Aici avem mai multe variante putand opta si pentru tamplaria de lemn cu geam termopan. De ce? Pentru ca la casa geamurile sunt mai protejate de ploaie de catre acoperis. Dar sa mergem pas cu pas in universul amenajarilor interioare cu tamplarie PVC si geam termopan.

Reparatii Termopane Vremea trece si odata cu aceasta apar si cazuri de defectare a termopanelor. Este necesar atunci sa realizam o lucrare de Reparatii Termopane .
Punctul de Roua Punctul de Roua se refera la saturatia vaporilor de apa in imediata apropiere a suprafetei de condens - de exemplu pe geamul termopan.
Hidroizolatie a Glafului Exterior Cum putem preveni infiltrarea apei de ploaie pe sub glaful exterior? Printr-o buna Hidroizolatie a Glafului Exterior
Condens Termopane Observam Condens Termopane - este un motiv de ingrijorare sau nu?
Reglare Termopane Reglare Termopane - Cum sa reglam singuri termopanele dupa montare
Glaf Exterior din Placi Ceramice Va propunem o lucrare completa de realizare a unui Glaf Exterior din Placi Ceramice insotita de poze de pe parcursul fiecarei etape.
Tipuri de Rulouri Exterioare Tipuri de Rulouri Exterioare din aluminiu: rulouri exterioare aplicate si rulouri suprapuse.
Rulouri Exterioare pentru Termopane Rulouri Exterioare pentru Termopane | Montare O solutie pentru izolare termica si fonica, precum si protectie anti-efractie este montarea de rulouri exterioare.
Montare Plasa de Tantari pentru Termopane Montare Plasa de Tantari pentru Termopane | Caseta Rulou La geamurile termopan se pot monta mai multe tipuri de plase de tantari.
Tamplarie PVC Tamplarie PVC Iarna poate veni foarte bine caci noi am facut o achizitie buna si am montat geamuri termopane cu tamplarie PVC.
Termopan Termopan Este astazi o alegere din ce in ce mai obisnuita, aceea de a inlocui ferestrele vechi sau de a monta de la inceput ferestre cu geam termopan.
Geam Termopan Low-e Geam Termopan Low-e | Ce inseamna ? Ne-am hotarat sa inlocuim tamplaria veche din lemn de brad cu tamplarie PVC si sa cumparam si geam termopan low-e.
Glafuri de Interior si Exterior pentru Termopane Glafuri de Interior si Exterior pentru Termopane O parte importanta in amenajarea sau re-amenajarea unei locuinte moderne este schimbarea tamplariei si a ferestrelor vechi.
Profil de PVC cu 5 Camere pentru Termopane Profil de PVC cu 5 Camere pentru Termopane Suna haios pentru cineva care nu este obisnuit cu terminologia termopanelor.
Plase de Tantari pentru Termopane Plase de Tantari pentru Termopane Nimic nu ne poate strica somnul intr-o noapte placuta de vara mai mult decat bazaitul sau intepatura tantarilor.
Ferestre de Acoperis si Mansarda Ferestre de Acoperis si Mansarda Pentru a transforma un simplu pod de casa intr-o mansarda luminoasa si placuta, un pas important este montarea unei ferestre de acoperis.
Tencuiala Exterioara Dupa Montare Termopane Tencuiala Exterioara Dupa Montare Termopane | Plasa din Fibra de Sticla Montarea termopanelor presupune mai multe etape.
Hidroizolatii Exterioare pentru Termopane cu Bitum de Terase si Acoperisuri Hidroizolatii Exterioare pentru Termopane cu Bitum de Terase si Acoperisuri | Curatare Spuma Am ajuns la etapa hidroizolarii exterioare a tamplariei de PVC.
Cum se Monteaza Termopanele Cum se Monteaza Termopanele cu Tamplarie de PVC Dupa ce s-a inlaturat tamplaria veche de lemn a sosit momentul inlocuirii acesteia cu noul geam termopan.
Cum se Demonteaza Tamplaria de Lemn pentru Inlocuire cu Termopane Cum se Demonteaza Tamplaria de Lemn pentru Inlocuire cu Termopane Am demarat lucrarile de amenajare interioara a casei si una din problemele care trebuie rezolvate este cea a geamurilor.
Prevenirea infiltrarii apei de ploaie sub tamplaria PVC cu geam termopan Prevenirea infiltrarii apei de ploaie sub tamplaria PVC cu geam termopan De multe ori am observat ca dupa ce au fost termopanele montate, apare apa in interiorul camerei, sub tamplaria PVC, atunci cand ploua torential.
Amenajari Interioare Termopane | Montare Amenajari Interioare Termopane In inlocuirea tamplariei vechi de la ferestre, exista mai multe etape: demontarea ramelor si a tocului vechi de lemn, curatarea zidului, montarea tocului si a ramelor noi de PVC.

   

Share

 

Abonare la noutati

Introduceti adresa de email:

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!
Furnizat de FeedBurner

Ultimele comentarii pe forum
un comentariu in:
Se poate lipi pluta de 2mm direct pe rigips?

un comentariu in:
Pot placa un perete dat cu lavabil cu piatra decorativa Carpati?

un comentariu in:
Cu ce distantiere trebuie pusa faianta in bucatariile restaurantelor?

un comentariu in:
Pot alege pardoseala de alta culoare decat cea a usilor de interior?

un comentariu in:
Care este mai rezistent la umezeala OSB-ul sau Tego?

un comentariu in:
Pot monta un calorifer pe peretele pe care este montata centrala ?

un comentariu in:
Cum aleg culoarea usilor in functie de parchetul ales

un comentariu in:
Exista vreun adeziv cu care sa pot lipi o faianta noua peste una veche?

un comentariu in:
Care este mai rezistent la umezeala OSB-ul sau Tego?

un comentariu in:
Care este mai rezistent la umezeala OSB-ul sau Tego?

un comentariu in:
Care este mai rezistent la umezeala OSB-ul sau Tego?

un comentariu in:
Care este mai rezistent la umezeala OSB-ul sau Tego?