renovat.ro

Acasa » Folie autocolanta pentru decoratiuni interioare »

Folie autocolanta pentru decoratiuni interioareFolie autocolanta pentru decoratiuni interioare Decoratiuni interioare folie autocolanta usa

Putem reinnoi aspectul unei usi, al unui birou sau al altei piese de mobilier cu ajutorul foliilor autocolante. In comert, acestea se gasesc in numeroase nuante si culori, imitand lemnul, marmura, granitul sau placile ceramice. Sa vedem cateva idei de decorare cu ajutorul foliei autolante.

Galerie poze
  • Decoratiuni interioare folie autocolanta usa

Share daca va place

Galerie poze

O usa a carei melamina s-a deteriorat poate fi imbracata in folie autocolanta care sa imite aspectul lemnului. La fel si diverse piese de mic mobilier. Pentru a aplica folia, este bine ca usa sa fie scoasa din balamale si asezata pe un suport stabil sau jos, pe podea. Mai intai masuram si decupam folia fara a dezlipi hartia protectoare de pe spatele foliei. Apoi dezlipim cate putin din hartie si incepem sa o lipim pe suprafata usii sau a mobilei. Dezlipim hartia protectoare numai pe masura ce inaintam. Cu o carpa uscata si curata, netezim folia lipita, avand grija sa nu se faca cute.

Usa imbracata in folie autocolanta
Usa imbracata in folie autocolanta

La fel se aplica si folia autocolanta pe geamul ferestrei. Putem obtine un efect de opacizare, daca dorim sa patrunda mai putina lumina in incapere sau nu dorim sa se vada din afara pe geam. La fel, putem lipi postere publicitare. Folia se dezlipeste cu usurinta, atunci cand dorim sa o indepartam.

Folie autocolanta pe geam
Folie autocolanta pe geam

Recomandari articole: usi, geamuri,

‹‹ Decoratiuni din sticla realizate manual

Panouri decorative pentru finisarea peretilor ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Intrebari pe forum