renovat.ro

Acasa » Forum » Instalatii sanitare - Forum

Instalatii sanitare

Vrei sa adaugi o intrebare?
Am o problema cu sifonul de la chiuveta din baie?

am o problema cu sifonul de la chiuveta din baie..dupa ce am pus sifonul flexibil in forma de u si am pus si un cot la iesirea din perete pentru a fi perpendicular..altfel se cam golea sifonul atunci cand se folosea wc-ul de deasupra si tot mirosul urat se "descarca" prin sifonul meu la mine in casa...oricum , dupa ce am pus acest cot de 90 de grade , mirosul de deasupra nu mai apare dar se creaza o presiune care intoarce mirosul de la wc-ul meu, atunci cand se foloseste wc -ul de deasupra..am cumparat si un sifon de inox dar scurgerea bolboroseste cand il montez ..ce sfaturi aveti sau daca aveti un instalator care sa se priceapa la aerisiri de acest gen..multumesc

Data 03/11/2016

Cum evit aparitia mirosului de la canalizare in bai?

Buna ziua. Acum ne construim o casa parter + mansarda. Vreau sa evit problema aparitiei mirosului de la canalizare. O sa avem 2 bai la etaj, una suprapusa peste wc-ul de serviciu si peste bucatarie si o baie la etaj suprapusa peste un birou. La aceasta baie trebuie sa fac coloana de aerisire sus pe acoperis sau daca nu are o alta conectare la scurgere nu poate sa apara problema mirosului? Multumesc

Data 17/05/2016

Unde gasesc un conector de 80mm inaltime pentru legarea nealiniata a unei toalete?

Buna, Am un prieten in Anglia si are o problema legata de instalarea unei toalete. Scurgerea nu se alineaza cu toaleta deoarece toaleta este parte dintr-o unitate mdf de care este lipita. Exista conectori in comert care ajuta la legarea ne-alineata dar aici este vorba de un spatiu foarte mic si nici un conector nu se potriveste. Am gasit pe un site chinezesc un conector de 80mm inaltime. Puteti sa imi spuneti daca avem un asemenea conector in Romania sau o solutie pentru aceasta problema? Multumesc anticipat.

Data 05/11/2015

Infiltratii de apa in caminul de apometru

Buna ziua Am facut la casa un camin de apometru din beton dupa standardele firmei care furnizeaza apa. Dupa un an de la realizarea lui am costatat ca mereu este plin cu apa pana aproape de jumatate. Iau o pompa frecvent si golesc apa din el si apoi dupa un timp mai ales toamana si primavera este iar plin cu apa. Va rog sa imi oferiti o solutie astfel incat sa scap de aceste infiltratii de apa.

Data 25/10/2015

Dupa ce am inlocuit bateria de la cada nu mai am presiune, de ce?

Am inlocuit bateria de la cada cu una noua(35mm)si numai am aceiasi presiune ca inainte. Care este motivul?

Data 23/09/2015

Ce fel de teava sa aleg pentru instalatia de apa rece si calda?

Ce fel de teava sa aleg pentru instalatia de apa rece si calda? Este buna teava de cupru? Sunt si alte variante la fel de rezistente ? Nu este cuprul periculos pentru sanatate? Instalatia o montez ingropata in perete si in sapa ? Nu voi avea probleme sa se sparga teava? Multumesc mult

Data 02/09/2015

De unde as putea sa cumpar un model de dus de exterior?

In legatura cu dusurile de exterior, aveti cumva numele sau datele de contact de la cei care produc modelele pe care le-ati publicat? Ma intereseaza deoarece as dori sa cumpar, dar nu gasesc modele acestea la niciu producator. Multumesc!

Data 23/05/2015

Pret manopera montat 2 cazi de plastic cu sifoanele aferente?

Sunt din Bucuresti si am de montat 2 cazi la casa dar vreau ca acestea sa fie fixate prin zidarie pe caramizi. Fiecare cada este prevazuta si cu un supraplin si am sifoanele pentru acestea achizionate de la Romstal si sunt din cupru. Rog pret pentru acesta lucrare?

Data 22/05/2015

Dupa ce folosesc apa rece, centrala porneste, care ar fi cauza?

Buna dimineata, Locuiesc la bloc si avem montata centrala de o luna; ieri am umblat la conducta de apa calda din baie pentru ca am renovat baia si dupa ce am pornit centrala am constatat ca, fara sa folosesc apa calda, doar dupa ce folosesc apa rece, in momentul cand inchid apa rece, centrala porneste pentru 2 secunde. Care ar fi cauza si ce putem face pentru a reveni totul la normal. Presiunea in instalatie este 1.3. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Data 14/05/2015

Pret desfundare canalizare bucatarie

Doresc pret de la un instalator din Bucuresti pentru desfundare canalizare bucatarie la casa. Nu se mai duce apa si cred ca este ceva infundat pe traseu destul de rau. Imi trebuie cat mai repede un pret si un numar de telefon.

Data 03/05/2015

Teste pierdere apa instalatia de apa

Cum pot testa daca pierde apa instalatia de apa realizata din polipropilena la casa de 2 nivele cu 5 bai si 1 bucatarie. Am bagat apa in ea si m-am uitat pe la lipituri dar nu vad sa piarda, dar stiti cum e cand ai santier in casa iti mai pot scapa anumite lipituri prost facute. Doresc sa fac un test mai complex pentru ca aceste tevi vor fi acoperite de motar si nu as vrea apoi sa sparg peretii sau sapa. Cum pot face un test ca la carte la instalatia de apa rece si calda montata pe polipropilena? Multumesc

Data 03/05/2015

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro