renovat.ro

Acasa » Forum » Materiale pentru refacere ziduri pereti hol apartament 3 camere? »

Materiale pentru refacere ziduri pereti hol apartament 3 camere?

Buna ziua, Detin un apartament de 3 camere si cu doua holuri. Unul mare de unde poti intra in baie, bucatarie si sufragerie. Holul mare se prelungeste cu un hol mic in forma de trapez cu diferenta de 10cm intre laturile inegale ale trapezului, (el trebuia din constructie sa fie un dreptunghi perfect) cu dimensiunile urmatoare:l=4,7m; baza mica=0,97m; baza mare=1,07m. Din acest hol se intra in doua camere. Usile si peretii formeaza o latura a holului, dar din constructie este tocmai partea inclinata a trapezului cu o diferenta de 10cm si arata foarte urat. Acesti pereti care incadreaza usile sunt din bca si crapa mereu. Apartamentul e construit in 1978. Doresc sa daramam acesti pereti si sa refac holul astfel ca noul perete sa fie paralel cu latura buna a holului. Holul are l=4,6m; h=2.5m; grosimea de perete= 0.080m; ambele usi au dim. de:2.05mx0.85m. Intrebare: 1.ce material sa folosesc(eventual pret) sa nu mai am probleme cu crapaturile, sa reziste la solicitarile usilor, dar sa dau si o sa aiba la final un aspect frumos, adica un dreptunghi perfect, si sa aiba o grosime mica (in functie de grosimea materialului) peretele, sa pot monta doua uși noi din comerț. .................b a................. c ..................................d baza mica baza mare a-c=0,97m b-d =1,07m In realitate intre a și b este o linie inclinata si care contin cele doua usi. Multmesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Brașov , Brasov
vezi si firme constructii - Brașov , Brasov


Raspunsuri si comentarii
Nicolae- postat la 09 Jan 2016, 05:49

Va trebui sa decupati peretele stramb, astfel incat in partea superioara sa ramana 10-20 cm deoarece este legatura cu planseul superior si implicit rezistenta constructiei. Puteti utiliza caramida porotherm 20N+F. Acesta este un bloc ceramic realizat sistem nut si feder, ce permite imbinare perfecta pentru zidurile interioare, indiferent de configuratia lor. Asigura rezistenta seismica si rezistenta in utilizarea celor doua usi la care faceti referire. Acest tip de caramida se poate utiliza pentru realizarea legaturilor dintre peretii initiali si cei nou construiti. Se asociaza cu caramida pototherm 11,5N+F din care se realizeaza zidul. O alta varianta este BCA Ytong cu rezistenta crescuta de izolare fonica si termica. Dimensiunile standard ale BCA Ytong sunt de la: 200X200X600cm pana la 400X200X600 astfel incat puteti alege varianta de grosime a zidariei. Ambele variante de materiale se livreaza la paleti, astfel incat cantitatea de materiale necesara nefiind mare, pretul este sensibil diferentiat. Mortarul necesar este identic pentru ambele cazuri. Finisajul peretelui se realizeaza cu aceleasi materiale: mortar, plasa de constructie, glet, etc.

gadrian- postat la 10 Jan 2016, 18:57

Bun ziua,
Nu am nțeles cu prima parte a rspunsului dvs. Cum mai am perete drept de sus pn jos?
Cum realizez partea de deasupra ușii, nct s nu apase pe cadru din lemn al ușii?
Mulțumesc. Mult sntate.

Ionut- postat la 12 Jan 2016, 22:27

Buna seara! Daca doriti sa nu mai aveti probleme trebuie sa apelati la un meserias specializat sau la o firma de constructii. Pentru a avea o oferta convenabila adaugati GRATUIT lucrarea pe www.estimariconstructii.ro/ si veti primi pana la 6 oferte de pret de la mesterii si firmele din zona dvs. Asa aveti avantajul ca aveti de unde e alege (max 6 oferte) si nu veti fi deranjata ca pe alte site-uri sa va contacteze 20-30 persoane.

Adrian G- postat la 21 Jan 2016, 10:09

Bună ziua,

Vă mulțumesc pentru răspunsul dvs. Așa voi face în continuare.

Multă sănătate la toți!

Admin

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:

Taguri: amenajare apartament 3 camere , zugraveli interioare ,

Taguri:    amenajare apartament 3 camere,    amenajare hol apartament,    zidarie,    materiale de constructii,

Vrei sa adaugi o intrebare?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro