renovat.ro

Acasa » Forum » centrale viessmann - Forum

centrale viessmann

Vrei sa adaugi o intrebare?
Pret instalare centrala pe lemne Viessmann cu 10 calorifere

Buna ziua, Imi poate oferi cineva o informatie despre pretul de instalare pentru o centrala termica Viessmann pe lemne, cu accesoriile necesare si cu montarea caloriferelor inclusiv (10 calorifere) plus a tevilor Multumiri!

Data 08/04/2016

Sistem control la distanta prin internet pentru Viessmann Vitodens 200 - detalii?

Mi-am?instalat?de curand un Viessmann Vitodens 200w de care sunt foarte multumit. Cine imi poate da ceva detalii de sistemul de control la distanta prin internet? Mi-ar fi foarte util.

Data 06/04/2016

Ce sa aleg Viessmann Vitodens 100 sau Vitodens 111?

Va rog o parere pentru centrala termica. Am nevoie de apa calda in 2 bai si bucatarie. Ce sa aleg viessmann vitodens 100 sau vitodens 111? Casa are 150 mp.

Data 15/02/2016

Cat de bune sunt centralele termice Viessmann Vitopend, Vitodens?

Buna ziua, As vrea sa aflu cateva pareri despre centralele termice Viessmann. Marca mi-a fost recomandata de firma care imi realizeaza instalatia termica pentru casa si sincer inainte de a ma decide as vrea sa aflu de la cei care au astfel de centrale cum s-au comportat in timp? Tara de defectiuni, defectele cele mai uzuale, etc Cu stima,

Data 07/11/2015

Ce parere aveti de centrala termica Vitodens 222-F de la Viessmann ?

Buna ziua. Vreau sa imi montez o centrala termica noua si sunt in cautarea cel mai bun model, ca sa spun asa. Am ajuns si la modelul Vitodens 222-F de la Viessmann, despre care am auzit de la un vecin de-al meu ca ar fi tare multumit de el. Este singura parere insa pe care am auzit-o. Ma puteti ajuta si voi cu alte cateva pareri? Va multumesc tare mult.

Data 27/07/2015

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro