renovat.ro

» » culori pereti sufragerie - Forum

culori pereti sufragerie

Vrei sa adaugi o intrebare?
Cum amenajez sufrageria unde predomina maro

buna seara! daca in sufragerie predomina culoarea maro,covorul il pot lua verde ,verde olive,sau verde cu galben si maro?am vazut un covor cu maro,verde si portocaliu...canapeaua este maro ,draperia maro,parchetul maro deschis,usa living venghe,am pus sticker cu fluturi verzi pe un perete. a doua intrebare masa de cafea o pot lua neagra?va multumesc!

Alegere accesorii pentru sufragerie cu pereti albi

Buna ziua ! Am si eu nevoie de niste sfaturi in ceea ce priveste accesorizarea unei camere..o sa atasez niste poze ..este o sufragerie cu pereti albi, parchet gri nisip si am luat mobila canapeaua draperia si nu stiu ce culori sa accesorizez ca mi se pare cam inchisa camera..as vrea sa iau tabloul de mai jos dar nu stiu daca se potriveste...covorul si lustra cum sa fie? Multumesc

Ce nuanta sa aleg pentru peretele cu mobila de living?

Buna ziua. Doresc sa vopsesc un perete in living si am o dilema in ceea ce priveste culoarea. Mentionez ca actual peretii sunt albi, am o canapea combinatie alb-negru, mobila crem cu negru , parchet stejar natural si draperiile kaki. Ce nuanta s-ar potrivi pentru peretele cu mobila? Va multumesc anticipat!

Cateva sfaturi pentru alegerea culorilor peretilor si mobilierului

Buna ziua. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in alegerea culorilor pentru pereti si mobilier. Tamplaria pvc este nuc, usile nuc verona 2, parchetul nuc amer cu putina tenta de maro,galbui si gri. Ce culoare sa zugravesc camera bietelului si dormitorul nostru? Dar mobilierul? In living as dori sa zugravesc in doua culori. Aceasi dilema mobilierul si culoarea peretilor. Bucataria este open space lunga si ingusta. Fainta si gresia din bucatarie m-am gandit sa o iau crem, maro sau toscana. La fel si in coridorul de la intrare. Va multumesc.

Cum aleg culoarea peretilor in functie de mobila si accesoriile din camere?

Buna ziua, Ce culoare ar trebui sa fac peretii daca draperiile si covoarele sunt mov, iar mobila este de culoare deschisa( furnir de stejar alb)? O a doua camera are mobila galbena si canapeua si covorul verde, ce culoare as putea face peretii? Multumesc

Cum pot amenaja un living cu mobilier alb cu negru si canapea gri?

Buna ! Am nervoie de un pic mai mult ajutor :) Pentru un mobilier de living alb cu negru , canapeaua gri inchis ( alb cu negru dar e mai mult spre gri ) ... ce culoare la pereti , ( si alb e o varianta daca se potriveste ) , culoare la perdea draperii , masa de cafea , ceva accesorii pentru camera . Multumesc anticipat!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro