renovat.ro

» » dressing - Forum

dressing

Vrei sa adaugi o intrebare?
Culoare sifonier si draperii pentru dormitor mic

buna, am un dormitor foarte mic si vreau sa dau impresia prin culoare a unui spatiu mai mare. patul este deja pe nuanta de gri deschis. ce culoare sa fie sifornierul si draperiile? multumesc, georgiana

Amenajarea unui hol lung de apartament cu 3 camere - sfaturi

Buna ziua , As dori o sugestie pentru amenajarea unui hol lung de apartament cu 3 camere, pe o parte sunt usile , iar pe partea cealalta doua debarale. Intre cele doua debarale ma gandesc la un dressing. Ce culori imi sugerati sa folosesc la usi , parchet, eu as opta pentru usi albe, pereti albi, credeti ca e prea mult alb? Am sa postez planul apartamentului pentru a vedea cum sunt dispuse camerele. Multumesc!

Am nevoie de idei si sfaturi pentru amenajarea si decorarea bucatariei si a dormitorului

Buna ziua! Tocmai ce am cumparat un apartament si as avea nevoie de cateva idei si sfaturi pt decorarea bucatariei si a dormitorului,deocamdata. Parchetul vreau sa il pastrez e un stejar deschis .La mobila as vrea pe culori bej , vanilie sau chiar si alb. Usile la fel as vrea si ele sa fie albe. Dar nu stiu daca toate astea ar fii ok aranjate. Atasez si cateva poze. Mentionez ca dormitorul are baie proprie si dressing. Nu stiu nici cum sa zugravesc. Va multumesc!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro