renovat.ro

Acasa » Forum » idei amenajare living open space - Forum

idei amenajare living open space

Vrei sa adaugi o intrebare?
Idei aranjare living cu canapea galbena si masa de sase persoane

Buna seara, Vreau un sfat in ceea ce priveste amenajarea unui living de 4/5m. Am achizitionat o canapea 3*2*1 de culoare galben lamaie cu putin lemn de culoarea nucului. Vrea sa stiu cum trebuie sa o amenajaez astfel incat sa aiba un aer modern si tineresc. Vreau sa pot introduce in living si o masa cu sase scaune. Va rog sa-mi spuneti cum sa le pozitionez. Ma intereseaza daca albul pentru pereti ar fi ok. si toate celelalte elemente: draperii, perdele, covor, chiar parchet, momentan este gresie in living. Multumesc anticipat!

Data 22/01/2016

Amenajare camera de zi open space cu bucataria

Buna ziua, Am intrat intr-un mare impas cu amenajarea locuintei. Este vorba de camera de zi care este open space cu bucataria. Peretii sunt zugraviti culoarea mustar deschis sidef apropiat de auriu...Parchetul este brazilian cherry(roscat spre visiniu), mobilierul existent biblioteca ,masura fotolii mahon,perdea alba ,draperie nuanta peretilor mustar nisipos. Intrebarea mea este ce culoare imi sugerati pentru canapea si covor? Multumesc pentru ajutor.

Data 21/01/2016

Sfat amenajare living open space cu bucatarie culoare bordo

Buna ziua, Am ales ca si culoare pentru o bucatarie open space - bordo (visiniu). As dori sa stiu opinia dvs in ceea ce priveste amenajarea living-ului. Ce culoare ar trebui sa aiba mobilierul, canapeaua... sau cum as putea amenaja acest spatiu pentru a se potrivi cu bucataria? Tin sa mentionez ca parchetul are o culoare deschisa (bej). Multumesc. Astept raspunsul dvs. o zi buna.

Data 12/01/2016

Cum pot amenaja o scara de interior, cu zid sau cu deschidere?

Buna seara! Va rog, cum pot amenaja o scara de interior, cea din imagine, sa fac si celalalt perete din zid sau sa las deschidere catre zona de living? Multumesc!

Data 24/06/2015

Idei pentru amenajarea unui living open space cu bucataria

Livingul este open space cu bucataria. In bucatarie gresia si faianta sunt toscana beige,in living parchetul este nuc amer,usa nuc verona 2. Ce culori sa zugravesc peretii in living(as vrea un perete de accent)si in bucatarie? Ce culori sa folosesc la mobilier. Va multumesc!

Data 18/05/2015

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro