renovat.ro

» » idei - Forum

idei

Vrei sa adaugi o intrebare?
Cum sa imi amenajez sufrageria cu canapea cu tapiterie negru cu alb?

Buna ziua, In curand vreau sa-mi cumpar o mobila pentru sufragerie insa am o dilema deoarece nu stiu ce sa ma fac cu canapeaua mea care inchide camera. As vrea sa si vreau sa iau o mobila mai deschisa si sa fac peretii mai veseli..mentionez ca,canapeaua e cu alb si negru...manerele unde stau mainile sunt negre..deci predomina negrul...si nu as vrea sa inchid camera...vreau sa schimb si parchetul si sa iau perdele si draperii noi. Va rog sa-mi dati un sfat bun.Va multumesc!

Sfat pentru amenajarea unei bucatarii de 12 mp.

Buna ziua, As dori si eu un sfat pentru amenajarea unei bucatarii de 12 mp. Voi avea parchet de culoare deschisa, alb si usa de la intrare in bucatarie tot alba. Mi-as dori ca mobila de bucatarie sa fie mov cu alb. Imi puteti spune va rog daca ar fi ok sa fac mobila de bucatarie jos mov si pe cea de sus alba? Sau ce alta combinatie ar mai merge? Ce culoare sa fie vopseaua lavabila de pe pereti ?...Si ce culoare sa fie faianta dintre mobila de jos si cea de sus ? Peretele unde este masa este fata in fata cu cel cu mobila - ar merge ca acest perete sa fie de o alta culoare?...Ce culoare? Sa mai imi spuneti va rog daca mobila sa fie pe nuanta lucioasa sau mata? Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra !

Idei pentru separarea eficienta a bucatariei de sufragerie intr-un apartament open space

Buna ziua, Va marturisesc ca solicitarea mea vine in contradictie cu abordarile altora care doresc sa-si creeze acele sufragerii open-space. Am comandat un apartament fiului meu care este conceput cu acel living open space pe care eu nu-l agreez in special pentru disconfortul creat in momentele in care prepari masa: ciorba , sarmalele, friptura etc. As dori sa-mi sugerati cum am putea separa spatiul alocat "bucatariei" de sufragerie, fara a prejudicia avantajul spatiului comun. Adica nu prin zid despartitor opac. Accept chiar si acea "insula" despartitoare, dar consider ca este nevoie de un geam despartitor care sa asigure separarea "aromelor" specifice bucatariei, respectiv sufrageriei. Va multumesc pentru solicitudinea dumneavoastra. Miron

Sfaturi pentru alegerea culorii pentru peretii din dormitor si sufragerie?

Buna ziua! Va rog, cu ce culoare sa vopsesc peretii intr-un dormitor si la sufragerie daca am mobila wenghe si parchetul bej cu striatii albe in ambele camere?

Idei amenajare dormitor fara lumina naturala si doua usi de acces

Locuiesc intr-o casa veche si vreau sa amenajez dormitorul care este fara lumina naturala si are 2 usi de acces ( una pe nord si alta pe est).

Sfaturi pentru alegerea culorii perdelelor si draperiilor in interiorul locuintei

Buna ziua. Tocmai am descoperit site-ul dvs si m-am bucurat foarte mult ca am avut acest noroc. As dori sa ma ajutati si pe mine cu o mica problema. As vrea sa imi spuneti la o camera roz pal,cu mobila wenge putin venghe) cu cafea cu lapte ce perdea si ce draperie as putea sa folosesc? Si la o alta camera am canapeaua gri cu negru si biblioteca alb cu negru. Va multumesc frumos !!!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro