renovat.ro

» » perdele - Forum

perdele

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce perdele aleg pentru mobila maro si parchet crem in dormitor?

buna seara, Ce culoare sa aleg la perdea si draperie pentru un dormitor si o sufragerie de dimensiuni mai mici cu parchet crem si mobila maro ciocolatiu? in ambele incaperi peretii sunt albi . multumesc anticipat, Gabi

Alegere culoare perdea in bucatarie cu living cu pereti galbeni

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru alegerea culorii perdelei si a covorului intr-o bucatarie cu living. Peretii sunt culoarea galben lamai pastel,mobila culoarea lemnului si canapeaua rosie din piele. Multumesc.

Perdele camera de bebelusi

Buna ziua O sa avem un bebelus fetita in cateva luni si ne tot gandim ce perdele sa ii punem la camera ei. Ne-am mutat la casa de 1 an de zile si inca nu am amanajat camera bebelusului. Camera unde va sta fetita este de 9 metri patrati si acum are in ea pe jos o mocheta crem iar peretii sunt albi. Ce sa alegem pentru pedelele de la camera bebelusului?

Sina sau galerie pentru perdeaua de bucatarie?

As dori sa-mi dati o idee pentru perdeaua de la bucatarie. Problema este ca in partea stanga-sus sunt cosul de gaze arse de la centrala si tubulatura de la hota. Ce ar fi mai indicat sa folosesc, sina sau galerie? exclud folosirea jaluzelelor verticale sau a storurilor romane. Va multumesc!

Asortare perdele si covor in dormitor cu mobila maro inchis

buna ziua, Am nevoie de sfaturi in ceea ce priveste amenajarea unui dormitor. Culoarea dormitorului este un maro foarte inchis. Ce culoare trebuie sa aiba perdeaua si draperia, covorul (parchetul este foarte deschis (bej) iar peretii albi). Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc anticipat. O zi frumoasa va doresc!

Sfat amenajare living de 18 metri patrati luminos

Buna seara. As dori si eu un sfat in privinta amenajarii unui living avand o suprafata de 18 mp. Livingul este gol,pereti albi ,usa culoarea stejar. Am cumparat decat coltarul care este de culoare bej+maro. Nu stiu ce culoare sa-mi iau biblioteca,gresia,perdeaua,draperia, as vrea si peretele care vine biblioteca sa-l dau cu o culoare. Astept sfatul d-voastra. Era sa uit, livingul este luminos. Va multumesc.

Cum sa asortez perdeaua cuvertura si covorul in dormitor?

Buna ziua Am un mobilier de dormitor wenghe inchis cu usi bordo,pereti camerei albi cu un perete cu un tapet alb cu model geometric argintiu, parchet model lemn ,gri,alb,be maroniu,usa wenghe....Nu stiu cum sa asortez in continuare ,perdeaua, draperia ,cuvertura pat,covorul... As dori o ideie sa-mi dati.

Idei pentru amenajarea unui living de 30 de mp?

Am un living de 30 mp, acum incep sa il amenajez, am mobila wenge si canapea maro, ce gresie ar trebui,dar culoare la peretii? Dar draperii si perdele?

Pret perdea dormitor cu dungi orizontale

Buna ziua, Cat costa aceasta perdea? Sau cat este pe metru patrat? Am nevoie de 4 perdele la dimensiunea: verticala ( inaltime) - 2.5 m orizontala ( latime) - 2.0 m Va multumesc

Canapea si fotolii crem - ce alte culori sa folosesc in living?

Ce culoare sa folosesc in living daca canapeaua cu fotoliile sunt crem si ce culoare la perdele?

Ce culori sa aleg pentru mobila si perdele in living si dormitor?

Buna ziua, Am o casa inca nemobilata. Am parchet gri deschis in toata casa, am luat in living o canapea ( model havana)) pe culoare gri, pernele si exteriorul canapelei cu flori rosii dar materialul tot gri este si nu stiu ce draperii si perdele sa pun si nici mobila nu stiu culoarea(ma gandeam alba). Masa as vrea sa fie alba. Usile in toata casa sint albe si patul de la noi din camera este tapitat de culoare rosu cu negru. Multumesc

Doresc idei pentru alegerea perdelelor, draperiilor, covoarelor, lustrelor si a decoratiunilor

Buna ziua. Va rog sa-mi dati un sfat. Am livingul zugravit alb, parchetul culoare deschisa,mobila nuc aida tabac cu usi si sertare alb lucios mdf, coltar alb piele ecologica. Doresc idei pentru perdele, draperii, covor, lustra, decoratiuni. Eu m-am gandit la o combinatie de turcoaz cu galben (perdea alba cu draperie tucoaz, lampadar galben, 2-3 perne decorative). In dormitorul baietelului am 2 pereti verde pal si 2 albi si perdea colorata pe fond alb cu portocaliu si cu mickey mouse; pentru mobila m-am gandit la o nuanta foarte deschisa care imita lemnul si usi verde pal si turcoaz. Ce draperie, lustra si covor ma sfatuiti sa aleg? Va multumesc

Vreau sa inlocuiesc jaluzelele cu perdele, rog cateva idei de asortare

Buna ziua. Am o camera de zi, de 3/4 m. Mobila este gri cu negru, peretii, canapeaua si covorul culoarea untului. Ce model si culoare pentru perdea s-ar potrivi? Momentan am jalezele gri dar nu-mi mai plac.

Ce culori am putea alege in materie de perdele, draperii, covor?

Buna seara! Va rog frumos daca ma puteti ajuta in alegerea perdelelor si draperiilor pentru sufragerie si bucatarie! Va atasez poze! In sufragerie mobila este verde cu alb si canapeaua tot verde, parchet gri... iar la bucatarie gresia si faianta crem, mobila wenge cu crem! Ce culori am putea alege in materie de perdele, draperie, covor! Multumesc!

Sfaturi alegere perdele in living

Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce culoare pentru perdea si covor sa aleg intr-un living in care peretii sunt crem deschis, mobila este stejar cu negru iar coltarul/canapeaua este negru cu rosu. Am atasat foto. Va multumesc.

Ce draperii si perdele sa aleg pentru dormitor si bucatarie?

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce culori de perdea si draperii se potrivesc la un dormitor cu un perete capucino, trei pereti si tavanul alb, parchet alb, pat alb tapitat si usa wenge? Totodata, va rog sa-mi recomandati o culoare de perdea la bucatarie, unde faianta este crem deschis combinata cu maro deschis (imitatie de lemn furniruit 75/25), tavan alb, gresie crem lucios . Precizez ca faianta este aplicata numai pe doi pereti ( cel cu geamul si cel cu mobila de bucatarie), restul peretilor sunt unul alb si unul capucino. Mobila de bucatatie este mdf lucios alb la corpurile suspendate si wenge lucios la corpurile de jos si o coloana wenge ce include cuptorul. Usa la bucatarie este wenge. Multumesc frumos.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro