renovat.ro

Acasa » Forum » sfaturi zugraveli interioare - Forum

sfaturi zugraveli interioare

Vrei sa adaugi o intrebare?
Tapet sau zugraveala pentru o camera mica?

Buna ziua. Am o camera de 3 pe 3. Am o canapea maro inchis din material si dulapul cu servanta sunt maro cu putin de crem la sertare si la usi. Ce culoare sa fac peretii. As vrea in spatele canapelei sa pun tapet dar nu as vrea sa incarc camera pentru ca deja este destul de mica. Multumesc frumos

Data 18/03/2016

Ce culoare sa varuiesc peretii unei bucatarii la tara?

Buna ziua, Locuiesc la tara si nu imi place deloc bucataria mea. In prezent am mobila de bucatarie maro culoarea lemnului si restul, inclusiv peretii si pardoseala sunt albi. Va rog sa imi spuneti ce culoare as putea varui pentru a obtine un aer mai relaxant in bucatarie. Acum totul pare la la spital. Multumesc frumos

Data 14/03/2016

Recomandare lavabila pentru camera copilului

Va rog o recomandare lavabila pentru camera copilului. In curand va veni pe lume un nou membru al familiei pentru care vrem sa avem totul pregatit corespunzator.

Data 11/03/2016

Vopsea lavabila Oskar plus pigment a iesit prost- cum repar?

Buna . O intrebare: am luat vopsea lavabila de la Oskar am luat si pigment si a iesit galben auriu .Cu ce culoare sa mai combin sa imi iasa un crem?

Data 07/03/2016

Ce culoare sa aleg pentru mobila de dormitor cu parchet nuc?

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Ce culoare sa aleg pentru peretii dormitorului, avand in vedere ca parchetul este nuc, iar draperiile portocalii. De asemenea, ce culoare ma sfatuiti sa aleg pentru mobila. Multumesc anticipat

Data 05/03/2016

Canapea mov sau verde in living - se potriveste?

Buna seara! As dori si eu un sfat daca ma puteti ajuta!Nu stiu ce culoare sa aleg canapeaua sufrageriei..peretii vor fi un gri deschis.....mentionez ca paleta cromatica a apartamentului este mov-alb-gri..iar usile stejar deschis. As putea sa aleg o culoare puternica...precum mov...sau eu stiu un verde deschis? ...si covorul sa fie gri? Multumesc!

Data 16/02/2016

Montare placi rigips peste placi osb - este posibil?

Buna ziua. Se pot pune placi de rigips direct pe placi de osb la tavanul de la etaj? Multumesc

Data 09/02/2016

Ce culoare sa zugravesc o camera cu orientare est dar cu un copac mare in fata?

Buna ziua! Va rog, pentru o camera de 14mp, cu orientare catre est si un nuc mare in fata geamului, unde isi desfasoara activitatea un adolescent, ce culori pentru zugravirea interioara recomandati? Multumesc!

Data 24/06/2015

Care este cea mai buna vopsea lavabila?

Care este cea mai buna vopsea lavabila la ora actuala din cele existente pe piata. Ma intereseaza sa fie de calitate din punct de vedere al beneficiarului nu din punct de vedere al zugravului.

Data 20/05/2015

Lista firme de zugravit bucuresti

Am nevoie de o lista de firme de zugravit din Bucuresti. Doresc contactele lor. Ma puteti ajuta?

Data 20/05/2015

Am revopsit tavanul din rigips insa vechea vopsea s-a scorojit, cum sa repar?

Am revopsit tavanul, care e din rigips. Inainte am dat cu amorsa, am lasat-o sa se usuce 3 ore, apoi am dat cu lavabila, dar vechea vopsea s-a luat pe trafalet. Am dat jos partea scorojita cu spaclul, dar dupa cateva ore iar s-a scorojit. Ce ma sfatuiti? Cum sa repar local?

Data 20/05/2015

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro