renovat.ro

Acasa » Izolatii cu pluta »

Izolatii cu plutaIzolatii cu pluta Izolatii cu pluta

Doresc sa izolez pe interior peretii unui apartament si caut cea mai buna solutie (izolare termica, antimucegai obligatoriu). Am citit despre pluta granulata pentru izolatii. Este recomandata? Cum se aplica? Trebuie decopertati peretii inainte sau merge aplicata peste zugraveala deja existenta? Va multumesc.

Galerie poze
  • Izolatii cu pluta

Share daca va place

Galerie poze

Raspuns : Izolatiile cu pluta sunt in general folosite pentru pardoseli, dar si la pereti, in general ca izolatie fonica. Insa avand in vedere ca este un material termoizolant, este eficient si din punct de vedere termic, el lipindu-se direct pe perete. Puteti opta pentru un gen de lambriu din pluta, daca doriti sa-l lasati la vedere. Cat despre aplicarea lui peste zugraveala existenta, mai bine o dati jos, pentru ca daca se intampla sa se desprinda, o va face cu tot cu pluta lipita peste ea.

Intrebare: Izolatii termice pardoseli - inainte de a pune gresie in living - cu ce se face?

Raspuns : Termoizolatia pardoselii care urmeaza a fi finisata cu gresie se poate face cu polistiren extrudat de 3-5 cm grosime ori strat de sapa termoizolatoare. Cel mai eficient fiind polistirenul extrudat.

 

Recomandari articole: izolatie, termoizolatie, igrasie, constructii, materiale de constructii,

‹‹ Cum aleg cea mai buna termoizolatie

Izolatie exterioara cu polistiren ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul Raspunsuri si comentarii
sorin heinrich- postat la 15 Jul 2016, 02:14

Am construit o casa si as dori sa o izolez la exterior cu Pluta de 10cm grosime ....desi este foarte scumpa pluta as dori cateva pareri asupra eficientei termice si fonice sau a dezavantajelor . Va multumesc

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Intrebari pe forum