renovat.ro

Acasa » Mobila Dormitor | Dressing »

Mobila Dormitor | Dressing


Iata ca poate o poza cu un dresing ne-ar ajuta in alegerea mobilei de dormitor potrivite. Bine. Dar ce inseamna dressing? Chiar asa! Termenul provine din engleza de la "dressing room" care in traducere libera inseamna vestiar. Oricum, o alta traducere haioasa a termenului "dressing" este sos pentru salate! Poate ati mai auzit aceasta expresie in bucatariile cu fite! Bine. Sa trecem din zona glumelor in cea a informatiilor.
Mobila Dormitor | Dressing Dressing in dormitor
Galerie poze
  • Dressing in dormitor

Share daca va place

Galerie poze
Mai multe articole:

Ce este dressing-ul? Este o camera auxiliara a dormitorului in care vom amenaja un spatiu de depozitare pentru haine, incaltaminte, accesorii ca umbrelele si multe alte lucruri folosite la imbracamintea de zi cu zi. Acum trebuie sa facem o precizare. In cele mai multe cazuri, ideea de dressing se aplica noilor locuinte construite. Daca tinem insa sa avem si la bloc un dressing, putem inchide in pereti de gips carton un spatiu al dormitorului urmand sa transformam acea zona in dressing.
De ce este atat de populara aceasta idee? Pentru ca ofera mai mult spatiu de depozitare si miscare in interiorul lui decat clasicul sifonier sau dulap de haine. Fiind o camera de marimea unei camari, se poate intra in ea si putem alege haina potrivita. Solutia pentru depozitarea hainelor este de a imbraca peretii camerei dressing cu o mobila specializata pentru aceasta destinatie.
Asa dar, putem vorbi de mobila de dormitor pentru dressing. Cum arata si ce trebuie sa contina? Mobila pentru dressing este similara unor dulapuri dar fara usi. Se prefera aceasta solutie deoarece praful este tinut departe cu ajutorul usii interioare de la camera de dressing. Astfel, cand intram din dormitor in dressing, regasim cu usurinta haina potrivita destul de rapid.
Ce materiale sunt mai potrivite pentru mobila de dressing. De exemplu se poate merge pe solutia clasica de PAL melaminat sau furniruit sau cu mobila din lemn masiv. Acest lucru depinde acum doar de preferintele personale ale cumparatorului.

OK. Cam atat despre dressing si mobila de dormitor. Crearea unui spatiu auxiliar dormitorului depinde de preferintele personale fata de zona de depozitare a hainelor acolo sau intr-un dulap de haine clasic. Amenajarea unui dormitor de tineret este mai placuta cu un dressing si imprima ideea de inovatie. Spor la treaba!

Recomandari articole: dressing, mobila dormitor,

‹‹ Mobila de dormitor romantica

Mobila dormitor tineret | Dulap usi glisante cu oglinzi ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Intrebari pe forum
Dezvoltarea web si seo de Flux Soft Srl