renovat.ro

Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!

Acasa » Pavaj pentru gradina cu pavele decorative | Montare »

Pavaj pentru gradina cu pavele decorative | Montare

Daca avem o gradina, ne dorim ca aceasta sa fie un loc placut, de relaxare si buna-dispozitie. In afara de zona verde, alcatuita din flori de gradina, gazon si copaci, mai putem avea in gradina si un patiu de luat masa sub o umbrela de gradina si un loc pentru gratar, situate pe un loc amenajat din pavele decorative.


Galerie poze
  • Pavaj gradina pavele decorative in forme diverse
  • Materiale pentru pavele decorative pentru pavaj gradina
  • Model pavele decorative
  • Bordura pavele decorative
  • Colt pavele decorative de la pavaj gradina
  • pavele decorative gata montate

Iata cum se monteaza pavelele si dalele de gradina. Pentru aplicarea pavelelor, mai intai inlaturam un strat de 10-30 cm de pamant de pe suprafata respectiva. Apoi aplicam un strat de pietris care trebuie compactat mecanic. Peste acesta se aplica stratul de egalizare, adica un strat din sapa de beton in cazul montarii dalelor de piatra.

forme de pavele decorative

In cazul realizarii pavajului cu pavele mici, de diferite forme si culori, stratul de egalizare poate consta doar dintr-un strat de nisip uscat, de 2-4 cm grosime aplicat deasupra pietrisului. Apoi se monteaza dalele sau pavelele, asezandu-le pe stratul de egalizare in forma dorita. Pentru a asigura o suprafata plana, le batem cu un ciocan de cauciuc.

materiale necesare pentru montarea pavajului de gradina

In final, se presara un strat de nisip fin peste suprafata pavata, care apoi se curata prin maturare. Stabilitatea pavajului este data de montarea acestuia intre borduri de beton.

model de pavele pentru gradina

Atentie atunci cand cumparati pavele, nu uitati sa le cumparati si pe cele dreptunghiulare, pentru bordura.

bordura pentru pavaj de gradina

Iata o zona pe care o putem amenaja cu mobilier de gradina din lemn sau fier forjat, alaturi de un gratar de gradina. Pavelele decorative pentru amenajarea gradinii se gasesc in culori si forme diferite, cu care putem amenaja si aleea din jurul casei sau orice alte zone din curti si gradini.

pavele de corative gata montate

Intrebari si raspunsuri despre Pavaj Gradina cu Pavele Decorative:

Intrebare: De unde pot achizitiona astfel de pavele? Sunt din Ploiesti.
Raspuns: Pentru produse si oferte de pret, va recomandam sa contactati firmele care comercializeaza materiale de constructii prezentate pe site.


Autor: RenovatRo Cristiana
Comenteaza articolul

Taguri: amenajari exterioare, alei gradina, , pavele,

‹‹ Amenajarea unei gradini cu trandafiri | Cum se prind butasii

Gradini suspendate ››

Vizitati pagina de Google+, apoi un Follow, va rugam

Nu ti-a raspuns articolul la intrebare? Ai intrebari aditionale? Posteaza-le, impreuna cu poze (maxim 300kb/poza), iar unul din specialistii nostri iti va raspunde cat mai rapid posibil! Cristiana(design interior), ing. Ionita Cristian (instalatii termice si sanitare), ing.Nicolae (amenajari interioare si constructii), precum si alti specialisti, asteapta intrebarile tale!
Adauga o intrebare

designed by
x
Aboneaza-te la Newsletter
  • Imediat veti primi pe mail un link de confirmare, nu uitati sa il validati!