renovat.ro

» » » » » »


Acum este vremea foisoarelor - Uite 2 modele frumoase si practice


De curand cu totii am realizat cat de privilegiati sunt cei care detin case cu teren. Foisoarele reprezinta solutia ideala petrecerii timpului liber, chiar la voi in curte. Iata trei modele de foisoare, din lemn, practice.
Un prim model de foisor, foarte simplu, dar util, este construit pe 20,75 mp. Nu este deloc mic si este ideal pentru patru persoane. Foisorul a fost construit in apropierea casei, in curtea din spate. Acoperisul este construit in doua ape, acoperit cu tigla metalica inchisa la culoare, iar foisorul are stalpi din lemn nefinisat, dar solizi.

Foisor modern model nou
Acum este vremea foisoarelor - Uite 2 modele frumoase si practice

Galerie poze
  • Foisor modern model nou
  • Foisor model nou de 20 mp
  • Foisor 4.6 pe 4.60 metri
  • Foisor cu bucatarie de vara zidita din caramida
Galerie poze
  • Foisor frumos din lemn si perete din caramida
  • Foisor 6 pe 4 metri

Unul dintre peretii laterali este aparte, fiind gandit cu grilaj, dar din lemn, in timp ce celelalte laturi ale foisorului sunt libere. Nu lipseste, insa, gratarul, mare, imbracat in piatra, cu locuri pentru depozitarea lemnelor. Ca si sfat: optati pentru mobilier din ratan, in culori asemanatoare stalpilor. Nu aglomerati insa foisorul. Este indeajuns o masa cu patru fotolii, sau o masa cu doua fotolii si o mini canapea. Podeaua poate fi din beton. Toata aceasta constructie ajunge la 4.500 euro, fara TVA.


Recomandare: Proiecte de foisoare de gradina - constructia pas cu pas


Iata si un model de foisor pentru o familie mai numeroasa. Are suprafata de 30 mp, iar predata la cheie ajunge la 6.000 euro. De data aceasta, avem un foisor mai lung. In rest, nimic deosebit fata de modelul anterior: aceiasi stalpi din lemn nefinisati, acelasi stil. Optati doar pentru o masa mai lunga cu scaune.


Cel de-al treilea model de foisor se aseamana cu foisorul numarul 2, doar ca lemnul este finisat, vopsit, iar gratarul este din caramida. Si daca avem o nota aparte, mai eleganta, alegeti pentru masa lunga un blat din lemn solid, finisat. Acest ultim foisor ocupa o suprafata de 24 mp si ajunge la 5.000 euro fara TVA.

In cazul in care doriti ca-n serile linistite sa stati mai mult afara, in foisor, puteti amplasa si un televizor, eventual un frigider sau lada frigorifica. Faceti-va foisorul cat mai comod, dotat cu cele necesare: un covor pufos, fotolii confortabile sau canapea. Precizam, de asemenea, ca foisoarele mai pot fi construite si din plasic, PVC, fier forjat, piatra, aluminiu.


Citeste si: Foisoare de gradina - modele interesante


Ideea e ca sunt practice, utile, mai ales in aceste vremuri mai grele, cand suntem constransi sa ne deplasam mai putin in afara casei. In al doilea rand, sunt utile si-n cazul celor care muncesc mult si nu au timp pentru concedii.


Recomandari articole: foisor gradina, foisor din lemn, foisor, foisoare,

‹‹ Un proiect de casa moderna, cu mansarda cu 4 dormitoare si 2 bai - locuinta de vis pentru orice familie

Bucatarii bej sau crem - o nuanta eleganta care va fi la moda si peste 20 de ani ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro