renovat.ro

Acasa » » »
Combinatie adorabila de placi ceramice aplicate pe peretele din spatele chiuvetei

Combinatie adorabila de placi ceramice aplicate pe peretele din spatele chiuvetei
   sursa poza: www.ratebei.com
Linkuri sponsorizateShare daca va place


Faianta aplicata in zona de lucru va ofera posibilitatea de a crea aproape orice design pe care il aveti in minte deoarece aveti la dispozitie o varietate de materiale, culori si stiluri.
Placarea zonei de lucru se poate face cu multe materiale insa dintre cele mai des folosite materiale pentru zona de lucru sunt placile ceramice, adica faianta. Este atat de folosita in mare parte pentru durabilitatea ei, cat si pentru marea varietate coloristica pe care ne-o ofera.
Placile ceramice au o larga utilizare , pot fi folosite la placarea unei piscine, a unor fantani decorative, a bailor, a holurilor , a semineelor pentru ca sunt foarte usor de intretinut si rezista la un trafic intens. Pentru cei care nu iubesc placile ceramice, exista alte nenumarate posibilitati de placare a aestei zone din bucatarie, pot apela la mozaic din sticla, la panouri din sticla sau chiar la placi de marmura.

Taguri: bucatarie cu mobila din lemn masiv, mobilier bucatarie pe colt, placi ceramice decorative, bucatarie cu placi ceramice,

Mai multe despre:Combinatie adorabila de placi ceramice aplicate pe peretele din spatele chiuvetei - AICIDezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro