renovat.ro

» » » » »


Cum putem amenaja un birou chiar si intr-un spatiu restrans


Astazi foarte multa lume a inceput sa lucreze de acasa si datorita internetului acest lucru a devenit mai mult decat posibil. Anumite persoane lucreaza in acest mod intreaga zi ,in timp ce altele doar cateva ore, seara. Ce au acestea in comun? Nevoia de un spatiu confortabil care sa le permita sa lucreze cat mai confortabil si mai eficient; au nevoie de un birou.


Idee de amenajare a unui birou intr-un spatiu ingust si mic
Cum putem amenaja un birou chiar si intr-un spatiu restrans

Galerie poze
  • Idee de amenajare a unui birou intr-un spatiu ingust si mic
  • Birou amenajat sub scara
  • Birou amenajat in bucatarie
  • Dormitor facut pe comanda cu birou si biblioteca
Galerie poze
  • Birou mic in hol
  • Varianta de amenajare birou in camera mica
  • Living mic cu birou langa fereastra

Din pacate insa, nu in toate locuintele se poate amenaja o camera separata, care sa aiba acest rol. O idee buna ar fi sa incercati cateva idei creative pentru a va organiza un birou compact in dormitor, in living sau chiar in bucatarie . Am adunat cateva idei cu birouri frumoase amenajate in cele mai neobisnuite locuri, care sper ca va vor oferi inspiratia necesara.

Doar pentru ca un birou este mic, nu inseamna ca trebuie sa fie lipsit de stil si eleganta. Atunci cand va planificati amenajarea lui, amintiti-va sa folositi accesorii precum tablouri si alte obiecte decorative.

In imaginea de mai jos este prezentata o varianta de amenajare a unui birou intr-un spatiu ingust si mic, cu ajutorul unei etajere cu rafturi deschise, ce are rol de separare a zonelor din camera.

Idee de amenajare a unui birou intr-un spatiu ingust si mic


Daca aveti o scara interioara poate ar fi bine sa nu uitati de spatiul de sub scara si sa il folositi pentru a va amenaja un mic birou. Priviti cat de frumos se  integreaza cu restul decorului.

Birou amenajat sub scara

Chiar si in bucatarie se poate crea o zona de lucru foarte buna. Folositi-va de un colt al camerei ramas liber si nefolosit si amenajati repede un mic birou, cu cateva etajere suspendate.
Birou amenajat in bucatarie


In dormitor biroul poate fi integrat cel mai usor , mai ales daca apelati la o mobila pe comanda. Alaturi de birou puteti integra chiar si o biblioteca sau macar cateva rafturi suspendate pentru pastrarea cartilor si revistelor.

Dormitor facut pe comanda cu birou si biblioteca

Amenajarea holului de multe ori ramane pe planul secund, acesta devenind o zona moarta din casa. Ce-ar fi sa va ganditi sa va amenajati o mica zona pentru lucru. Priviti cat de frumos arata in imaginea de mai jos:

Birou mic in hol

Mai jos este prezentata varianta ideala si anume amenajarea unui birou intr-o camera separata, chiar daca este de mici dimenisiuni, rezultatul poate fi unul spectaculos, mai ales daca se aplica tehnici speciale pentru amenajarea spatiilor mici

Varianta de amenajare birou in camera mica

In continuare va invit sa cititi si articolul despre cum poti amenaja o garsoniera cu dubla functionalitate: locuinta si birou. Chiar este posibil.


Recomandari articole: birou, spatii inguste, camera tineret,

‹‹ Cum sa folosim culorile in decorarea locuintei

Combinatii de culori pentru bai cu stil ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro