renovat.ro

Acasa » » »


Zugraveala maro inchis pentru living si accesorii in culori neutreZugraveala maro inchis pentru living si accesorii in culori neutre
   sursa poza: www.zunetop.com
Linkuri sponsorizateShare daca va place

Alegerea perdelelor si a draperiilor
Perdelele si draperiile controleaza cantitatea de lumina naturala dintr-o camera. Deci, aveti nevoie de ferestre mai mari sau de perdele si draperii potrivite pentru camera? Daca aveti ferestre mici, alegeti perdele doar cat tine fereastra si neaparat din materiale usoare si transparente. Materialele inchise la culoare vor absorbi lumina din camera.
Daca totusi preferati jaluzelele alegeti un model care se ridica pana sus , pentru a creste cantitatea de lumina naturala din camera dar care va vor oferi totusi intimitatea dorita.

Folositi culori neutre si albul in decorarea camerelor
Peretii albi sunt o modalitate simpla de a imbunatati lumina in camerele intunecate. Daca totusi nu va plac peretii albi, alegeti dintr-o gama de culori deschise pentru a va lumina camera, adaugand putina caldura camerei prin culori neutre calde precum maro espresso, gri ciuperca, ruginiu deschis, bronz sau camel.
Nuantele n

Taguri: semineu cu polita, living cu semineu decorativ, living cu nuante de maro, canapea din catifea,

Mai multe despre:Zugraveala maro inchis pentru living si accesorii in culori neutre - AICIDezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro