renovat.ro

» » » » »


Modele atractive de scari de interior din lemn


Scarile confectionate din lemn sau cele placate cu lemn sunt clasice si confera un plus de naturalete oricarei locuinte. Acestea completeaza aspectul unei locuinte, fie ea veche sau nou construita, in special datorita aspectului lor natural. De asemenea , lemnul are tendinta de a arata din ce in ce mai bine, pe masura ce timpul trece , mai ales daca este folosit si intretinut corespunzator. Lemnul este durabil in timp, poate fi curatat si intretinut usor, poate fi lacuit sau ceruit pentru a-i spori rezistenta la uzura zilnica.

Scara confectionata din lemn cu trepte late si joase
Modele atractive de scari de interior din lemn

Galerie poze
  • Scara confectionata din lemn cu trepte late si joase
  • Scara clasica placata cu lemn
  • Scara placata cu parchet de nuc inchis
  • Scara placata cu trepte din lemn si contratrepte zugravite
Galerie poze
  • Scara clasica placata cu lemn de stejar
  • Scara moderna pentru locuri inguste si mici

Pentru astazi am cautat cateva modele de scari din lemn, sau scari placate cu lemn , care sper din tot sufletul sa va ofere doza necesara de inspiratie.

Lemnul , ca si material natural, este perfect pentru toti cei care isi doresc in locuinta un colt din natura. Scarile pot fi executate in foarte multe modele, stiluri si tipuri, in functie de preferinte dar si de spatiul de care dispunem pentru ele in locuinta. Indiferent de stilul preferat, pozele cu scarile de lemn va vor ajuta sa va alegeti modelul preferat.

Scara confectionata din lemn cu trepte late si joase

Aceasta scara inedita din lemn cu trepte late si loc de odihna a fost asezata langa ferestrele de mari dimensiuni pentru o vedere mai buna asupra privelistii exterioare. 


Scara confectionata din lemn cu trepte late si joase


Scara clasica placata cu lemn

Acesta este un model clasic de scara. A fost placata in intregime cu lemn , iar balustrada este confectionata din balustri din lemn finisati cu o mana curenta extrem de eleganta. Combinatia dintre peretii placati cu lambriu alb si treptele din lemn este una extrem de eleganta si clasica. Treapta de la baza supradimensionata reprezinta elementul cheie al intregului design al scarii. 


Scara clasica placata cu lemn


Scara placata cu parchet de nuc inchis

Aceast model de scara a fost placat cu parchet inchis la culoare pentru a fi in ton cu pardoseala livingului. Combinatia dintre lemnul inchis la culoare si albul peretilor este simpla, insa atractiva. Observati cum pe perete a fost aplicata o mana curenta extrem de practica si eleganta. 


Scara placata cu parchet de nuc inchis


Scara placata cu trepte din lemn si contratrepte zugravite

Un alt model clasic de scara, placata cu lemn insa diferenta o face faptul ca s-au folosit doar treptele pentru placare , renuntandu-se la contratrepte. Balustrada este un mix intre balustrii principali din lemn masiv si balustri secundari din fier forjat cu aspect antichizat. S-au folosit culori neutre obtinandu-se un aspect elegant. 


Scara placata cu trepte din lemn si contratrepte zugravite


Scara clasica placata cu lemn de stejar

O scara placata cu lemn masiv de stejar este simpla insa incantatoare. Este extrem de potrivita daca doriti multe elemente din lemn masiv in locuinta voastra, ca de exemplu placarea grinzilor cu lemn sau aplicarea de barne de lemn pe tavan. 


Scara clasica placata cu lemn de stejar


Scara moderna pentru locuri inguste si mici

Acest model de scara este simplu si modern. Are trepte inguste insa pentru a nu fi incomode acestea au ramas deschise. Aceasta scara este potrivita pentru spatii restranse si inguste. 


Scara moderna pentru locuri inguste si mici


Recomandari articole: lemn, scari interioare, idei amenajari interioare,

‹‹ Amenajari monocromatice fabuloase

Surse de inspiratie in decorarea livingurilor mici ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro