renovat.ro

» » » » » »


Accesorii de baie | Oglinzi | Etajere | Suport prosop | Ventilator baie


Fiind o incapere foarte importanta a locuintei, baii trebuie sa-i acordam in amenajarile interioare o atentie deosebita. Dorim imbinarea estetica a instalatiei cu obiectele sanitare , a accesoriilor si finisajelor cu mobilierului de baie .

Accesorii baie suport prosop
Accesorii de baie | Oglinzi | Etajere | Suport prosop | Ventilator baie

Galerie poze
  • Accesorii baie suport prosop
Galerie poze

Accesoriile de baie trebuie sa fie rezistente, lavabile si de buna calitate, caci, alaturi de formele obiectelor sanitare, imbinate cu o alegere inspirata a gresiei si faiantei, creeaza o ambianta placuta, armonioasa.

Daca baia a fost prevazuta din constructie cu fereastra, atunci problema ventilatiei este ca si rezolvata. Insa daca baia nu are fereastra, atunci se impune sa montam un ventilator special de baie, amplasat la gura de aerisire. Acestea au un design placut, dimensiuni variabile si se integreaza bine in ambientul baii.

Iluminatul baii se face prin aplice de perete sau de tavan, pe care este bine sa le alegem cat mai etanse, deoarece aburii din camera de baie le pot afecta.
In amenajarea baii, alaturi de obiectele sanitare, mai putem amplasa un dulap de baie pentru depozitarea obiectelor de toaleta si diverse suporturi pentru prosoape sau alte obiecte utile.

Suporturile le gasim in magazinele de amenajari interioare intr-o mare varietate de forme si materiale si pot fi fixe sau mobile. Cele fixe sunt fie montate pe perete, murale, escamontabile sau cu brate telescopice. Suporturile mobile se pot demonta sau strange dupa folosire. Suporturile de perete, la randul lor, pot fi radiale, cu mai multe brate ce se unesc intr-un punct central, sau in armonica, ce se strang la perete.

Mai exista si uscatorele de plafon, suspendate, formate dintr-un cadru de plastic sau din metal, ce sustine firele de nailon. Acesta din urma permite uscarea rufelor si chiar a lenjeriilor de pat, de mari dimensiuni, fiind utile mai ales pentru apartamentele ce nu sunt prevazute cu balcon si uscarea rufelor se face in baie.

Pentru toaleta, accesoriile de baie necesare sunt: oglinda de baie, plasata deasupra chiuvetei, de latime egala sau mai mare decat latimea chiuvetei, un suport pentru prosopul de maini, fixat in perete in apropierea chiuvetei, si un altul pentru prosoapele de baie, in apropierea cazii sau cabinei de dus. Sub oglinda sau in lateralul acesteia, montam o etajera de baie sau cateva rafturi pe care sa putem tine obiectele de toaleta.

Nu in ultimul rand, covorasul de baie este un accesoriu important in amenajarea baii. Acesta poate fi din plastic, burete sau material textil. Mai ales in cazul in care nu avem o ventilatie buna in baie, este recomandabil sa alegem covorasul dintr-un material care se usuca repede, cum ar fi plasticul, si care sa nu intretina umezeala sub el.


Recomandari articole: oglinda, etajere, chiuveta, ventilator,

‹‹ Oglinzi de baie modele | Ovala | Rotunjita | Rama lemn

Indicele de confort termic - Ce inseamna si cateva exemple ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro