renovat.ro

» » » » » »


Amenajare birou acasa


Am cumparat un apartament de 44 mp, semidecomandat, care are doua camere, pe care-l folosesc si ca sediul firmei mele, cat si ca locuinta. Acum ma gandesc sa-l reamenajez si ma izbesc de nestiinta mea...

Amenajare birou acasa
Amenajare birou acasa

Galerie poze
  • Amenajare birou acasa
  • Amenajare in stil modern
  • Living clasic cu birou
  • Birou in balcon
Galerie poze
  • Birou amenajat acasa
  • Proiect de design birou acasa
  • Birou asezat in coltul de la fereastra

cum sa creez mai mult spatiu , mai multa lumina (apartamentul este la parter si sunt pomi in fata - soarele ajunge greu) si in acelasi timp, cum sa fie placut, modern si odihnitor, sa pot primi oaspeti care sa nu se impiedice de dosare sau hartii.... Sunt un om care citeste, lucreaza la calculator, am deja 51 de ani si stau singura, baietii mei au propriile lor case. Vin din cand in cand in vizita si acum am senzatia ca nu se simt confortabil in noua mea casa, nu au spatiu aici. Fata de casa unde au crescut, spatiul e mai putin de jumatate, dar astea sunt conditiile de acum... trebuie sa-l fac placut si primitor. Va rog sa ma ajutati! Daca va ajuta cu ceva, pot sa trimit o schita a apartamentului, pentru a vedea cum e impartit. Multumesc.

 
Raspuns : La partea cu lumina soarelui, care este prea putina si ajunge greu in locuinta dvs., nu prea aveti ce face decat sa taiati pomii din fata. Dar partea ecologista din mine nu ma lasa sa va recomand acest lucru, deoarece si-asa s-au taiat mult prea multi.
Ideile care sa va ajute sa creati cat mai mult spatiu in locuinta ar fi urmatoarele: cat mai mult mobilier transformabil - rabatabil atunci cand nu aveti nevoie de el-, si sa folositi cat mai mult culori calde, deschise, atat pentru finisaje, cat si pentru mobilier; acestea dau impresia de spatiu mai mare, mai luminos, dar si de caldura.
Cat despre sentimentul copiilor dvs., acesta este normal, deoarece s-a schimbat climatul cu care erau ei obisnuiti. Dar daca aveti grija ca ei sa regaseasca in aceasta noua casa acelasi stil al dvs., poate ca se vor simti mai ca acasa.

 


Recomandari articole: apartamente, garsoniere, amenajari interioare, birou,

‹‹ Montare suport pentru ustensile de bucatarie

Scaune ergonomice pentru mobilierul de birou ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro