renovat.ro

» » » » »


Cabana din lemn de doar 20 de mp din mijlocul padurii care are chiriasi in fiecare week-end


In Oregon - zona cu paduri a Statelor Unite exista o casuta in miniatura care chiar daca are toaleta in mijlocul naturii are o multime de adepti. Avand un design inspirat din estetica japoneza si o suprafata de doar 20 de metri patrati a facut senzatie astfel ca la fiecare sfarsit de saptamana exista vilegiaturisti care doresc sa -si petreca timpul aici.

Cabana de lemn de 20 mp
Cabana din lemn de doar 20 de mp din mijlocul padurii care are chiriasi in fiecare week-end

Galerie poze
 • Cabana de lemn de 20 mp
 • Casuta mica construita din lemn
 • Canapea joasa in stil japonez
 • Scara interioara din busteni
Galerie poze
 • Noptiere din busteni
 • Dormitor cu tavan dsi mobila din lemn
 • Soba pe lemne pentru gatit
 • Chiuveta din cupru cu blat din lemn masiv
 • Mobilarea bucatariei intr-o cabana
 • Toaleta in mijlocul padurii
 • Interior toaleta in curte
 • Casuta din lemn in stil japonez

Totul a inceput cand constructorul de ambarcatiuni Brian Schultz si-a dorit pentru el o mica casuta in mijlocul naturii salbatice. Atunci cand si-a desenat si proiectat cabana a fost inspirat de cultura japoneza, astfel incat constructia sa poarta numele de Japanese Forest House ( Casa Japoneza din Padure) - o oaza de calm si relaxare.

Materialele de constructie care au stat la baza acestei mini locuinte au fost lemnul local pe care constructorul l-a descoperit in timpul expeditiilor sale precum si copacii doborati de furtuni. Suprafata intregii cabane are 20 de mp si a fost construita in 18 luni cu un cost total de 11000 de dolari.

Aproape toate materialele si obiectele din cabana sunt reciclate exceptie facand pardoseala din ciment , tigla de lemn de pe acoperis si izolatia interioara a cabanei. Ferestrele, accesoriile, mobilierul , toate au fost fie confectionate manual , gasite, donate sau descoperite pe site-uri de obiecte second hand.

Proprietarul casutei este de parere ca simplul act de a cauta materialele necesare construirii unei case aduce bucurie si imbogateste viata oamenilor. Si cu siguranta unii ii impartasesc filozofia de viata pentru ca asa cum v-am spus si la inceput, cabana are foarte multi adepti, ceea ce inseamna ca sunt din ce in ce mai multe persoane care doresc sa isi petreaca un week-end in inima padurii in cel mai simplu mod cu putinta , departe de agitatia cotidiana si mai ales departe de confortul si avantajele oferite de tehnologie.

Casa poate fi inchiriata prin serviciul de inchirieri online Airbnb.com contra sumei de 125 de dolari pe noapte. O idee interesanta si mai ales de pus in practica nu credeti? Mai ales ca in prezent exista o adevarata moda cu casele din busteni sau lemn. Puteti citi si vedea in acest articol modele de case din lemn rotund.


Recomandari articole: case de lemn, case mici, case de vacanta,

‹‹ Acantocalicium - Acanthocalycium spp. - sfaturi ingrijire si inmultire

Mamilaria - Mammillaria - tot ce trebuie sa stii despre ingrijirea acestui cactus ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro