renovat.ro

» » » » » » »


Aceasta Casa are dimensiuni perfecte pentru familii tinere - in doar 8 saptamani te poti muta in ea


Am tot vazut in ultima vreme cum incep sa ia amploare concepte precum cel de case mici sau case construite din containere. Daca va numarati printre cei care considera ca viata ar trebui traiata la dimensiuni potrivite si totusi ideea de a locui intr-o casa construita din containere sau una mult prea minuscula vi se pare absurda si greu de pus in practica acest nou concept Flex House poate va va oferi o viziune mai convingatoare asupra unei vieti compacte durabile si comode.

Casa parter suprafata 80 mp - proiect verde
Aceasta Casa are dimensiuni perfecte pentru familii tinere - in doar 8 saptamani te poti muta in ea

Galerie poze
  • Casa parter suprafata 80 mp - proiect verde
  • Casa prefabricata cu acoperis cu linii curbe
  • Plan casa parter 70 mp cu 2 dormitoare
  • Randare plan casa parter suprafata 70 mp
Galerie poze
  • Cartier case construite din prefabricate
  • Bucatarie cu bancuta pe colt amenajata sub fereastra
  • Bucatarie cu mobila IKEA albastra si electrocasnice inox
  • Dormitor mic cu pat asezat sub fereastra
  • Baie mica amenajata cu mobilier IKEA

Acest nou concept de casa prefabricata are dimensiunea potrivita pentru familiile tinere, moderne ce vor sa traiasca in spiritul conservarii mediului inconjurator. Vorbim de o suprafata de aproximativ 70 de metri patrati ce vine cu un design absolut nou in linii curbate, chiar si pentru o casa inteligenta. A fost prezentata prima data in anul 2018 in cadrul unei expozitii de construcii din Statele Unite si a avut mult succes astfel incat acum este in sfarsit data in productie si disponibila pe comanda. : CEO-ul Green Builder Media, compania care a lansat Flex House, Sara Gutterman, afirma : "Ceea ce imi place la Flex House este ca nu cerem oamenilor sa sacrifice; cerem oamenilor doar sa nu foloseasca mai mult decat au nevoie"

Iata si: Case ieftine din prefabricate. Cat costa sa construiesti rapid si pe orice vreme o astfel de casa?

Designul axat pe eficienta nu se zgarceste la detaliile arhitecturale care ar putea fermeca pana si cumparatorii de case traditionale. Avand 70 de metri patrati aceasta casa dispusa pe un singur nivel are un design elegant, modern, durabil, plus ca este complet personalizabila si dotata cu suficiente facilitati tehnologice inteligente pentru ca Alexa sa fie in permanenta ocupata.

Vezi sicateva Modele si proiecte de case mici din lemn - sunt atat de frumoase ca si casute de vacanta

Planul casei include un dormitor matrimonial, o camera suplimentara care poate fi folosita ca si birou sau ca dormitor suplimentar, doua zone de zi: un living principal in stanga si un colt in dreapta, ceea ce duce la un spatiu "de nisa" bonus inainte de a ajunge in bucataria de dimensiuni generoase, echipata cu aparate compacte de ultima generatie, o baie si un spatiu confortabil pentru servirea mesei.

Vezi si Case mici - ieftine, functionale si eficiente energetic

Pardoseala si finisajele sunt in nuante naturale si luminoase. Ferestrele sunt pretutindeni in casa, unele avand forme deosebit de interesante. Mobilierul cu care a fost echipata locuinta este in intregime de la IKEA.

Trebuie sa mentionam si componenta inteligenta a acestei locuinte, mai ales ca aceasta contribuie cel mai mult la pretul destul de piperat al acestei locuinte de vis. Unele dintre sisteme sunt integrate cu asistentul Amazon precum: iluminare inteligenta LED reglabila, mufe inteligente, o incuietoare si o sonerie inteligenta, impreuna cu un termostat inteligent.

Iata si cateva Case mici sub 60 de mp - proiecte generoase

Locuinta are, de asemenea, un sistem sanitar cu debit redus pentru conservarea apei, o statie de alimentare pentru vehicule electrice ( pentru ca nici nu ne imaginam ca proprietarii unei astfel de case ar detine altceva decat o masina electrica) , un sistem de reciclare a apelor uzate si un controler inteligent de irigare care permite refolosirea apei pentru udarea curtii si gradinii. Locuinta are de asemenea in dotare un incalzitor de apa fara rezervor pe gaz cu emisii reduse de noxe si cu eficienta ridicata. Un sistem solar fotovoltaic Jinko permite acestei locuinte sa isi produca propria energie, ceea ce permite casei sa functioneze chiar si in afara retelei.

Iata si: Proiecte case mici cu un dormitor plus living open space cu suprafete pana in 50 mp

Conceputa ca o solutie flexibila de locuinte potrivita pentru familiile tinere, moderne si dormice sa conserve mediul inconjurator, aceasta locuinta Flex House este disponibila la pretul de 150.000 USD,  5.000 de dolari sunt suficienti ca avans pentru a intra pe lista de asteptare. Casa echipata la cheie este livrata in aproximativ 8  pana la 12 saptamani. Pretul este ridicat fata de o casa traditionala insa pentru cei care isi doresc o casa verde inteligenta reprezinta o optiune ce nu poate fi ignorata

Foto si proiect: https://www.greenbuildermedia.com/vision-house-flex-house


Recomandari articole: proiecte case, case din prefabricate, case mici, case de vis, case cu 2 dormitoare,

‹‹ Proiect perfect de casa mica fara etaj - Are Garaj si 3 Dormitoare

Casa mica cu mansarda si garaj - PROIECT 2022 super accesibil ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro