renovat.ro

» » » » » »


Proiect la superlativ: casa cu mansarda de 152 mp


Un proiect de nota 10 pentru cei care doresc o casa cu mansarda, dotata cu toate cele necesare unui trai pentru 4 sau 5 persoane. Casa este simpla in ceea ce priveste exteriorul, remarcandu-se prin cele doua balcoane, unul catre fatada, altul in lateral, prin acoperisul in doua ape, cu tigla inchisa la culoare, in contrast cu albul peretilor. Se remarca si soclul pe maro deschis, dar si cei doi stalpi din fata casei.

Casa frumoasa cu mansarda si balcon
Proiect la superlativ: casa cu mansarda de 152 mp

Galerie poze
  • Casa frumoasa cu mansarda si balcon
  • Plan parter casa 152 mp
  • Plan camere etaj casa cu mansarda
  • Elevatie fatada principala
Galerie poze
  • Elevatie fatada spate

Casa are 152 de mp, poate fi ridicata pe orice teren, dar minimum ca suprafata sa fie de 400 mp. Dispune de parter si mansarda, impartite in zona de zi si cea de odihna. Ca punte forte pentru parter - zona de zi, sunt bucataria  open space cu livingul de unde se trece mai departe pe terasa din spatele casei.


Recomandare: Proiect de casa cu mansarda sub 150 mp


Dar sa o luam detaliat, cu inceputul. Se intra pe un hol de 3,4 mp, in dreapta aflandu-se bucataria, open space cu sala de dinning de 11,7 mp si mai departe cu spatiosul living intins pe 29 mp. Tot in dreapta, la intrare, este amenajata o camara care poate fi un spatiu pentru depozitat tot felul de lucruri si o toaleta de serviciu. In stanga micului hol, dupa ce se trece de vestibul, este amenajata camera tehnica, de 8,4 mp si mai departe biroul, de 10,6 mp. Cum am precizat la inceputul articolului, dn living se ajunge pe terasa, unde puteti amenaja o bancuta sau o mica canapea, o masa, un balansoar pentru relaxare.


Vezi si: Case cu mansarda si garaj pana in 200 mp - 3 proiecte interesante


La mansarda se afla patru dormitoare, suficiente pentru 4,5 persoane. Dormitorul matrimonial, cu suprafata de 12,3 mp dispune si de baie proprie, de 4,9 mp, dar si de un balcon minunat. Urmeaza un alt dormitor, de 10,2 mp, tot cu acces catre un balcon propriu. Celelalte doua dormitoare, de 10,1, respectiv 9,8 mp, dar si dormitorul prezentat anterior (n.r. 10,2 mp)  dispun de o baie de 6,6 mp. Tot la mansarda este amenajata si o debara de aproximativ 5 mp.


Citeste si: Proiect de casa P+M cu suprafata de 170 mp


Iata un proiect de casa cu mansarda, la superlativ. Pentru o familie cu 4 sau 5 membrii este de ajuns. Locuinta este de admirat tocmai prin eleganta simpla a detaliilor.


Recomandari articole: proiecte case, case cu mansarda, case cu 3 dormitoare, mansarda din lemn,

‹‹ Cum se repara tencuiala afectata - solutii pentru peretii crapati

PERDELE si DRAPERII ROSII - colectie cu peste 40 de imagini ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro