renovat.ro

» » » » » » »


Un proiect de invidiat: casa cu mansarda cu suprafata utila de 200 mp


O casa superba, cu un exterior de invidiat, cu interioare minunate, dedicata unei familii formata din cinci persoane si cu o suprafata utila de 200 mp. La toate acestea se adauga un garaj pentru un automobil.Ce mai!? O casa pentru familie!
Exteriorul insa spune tot, iar cuvintele sunt greu de ales pentru a-l descrie: o mica veranda la intrare, cu zidarie din caramizi, soclu din caramizi, pereti albi, tamplaria de la ferestre si usi pe un maro deschis, placut, cald, acoperis cu tigla metalica pe negru, doua balcoane - unul in fata casei, celalalt in spate, cu fier forjat si lemn, un semineu in spate din caramizi, un pridvor din lemn.

Casa cu mansarda cu suprafata utila 200 mp
Un proiect de invidiat: casa cu mansarda cu suprafata utila de 200 mp

Galerie poze
  • Casa cu mansarda cu suprafata utila 200 mp
  • Model de casa cu mansarda si 200 de metri utili
  • Casa cu mansarda si garaj proiect pentru o familie de 5 membri
  • Semineu exteror din caramida
Galerie poze
  • Vedere din spate casa cu semineu din caramida
  • Plan parter casa cu mansarda de 200 mp
  • Plan etaj casa cu pod de 25 mp

Daca suprafata utila este de 208,3 mp, garajul are 39,4 mp si este prevazut si cu un pod deasupra, accesul facandu-se din interiorul casei. Podul are suprafata de 25,7 mp.


Recomandare: Case cu mansarda si garaj pana in 200 mp - 3 proiecte interesante


Ca si compartimentare, la parter avem: un hol la intrare, de 5,9 mp, iar in dreapta este accesul catre garaj, tot printr-un hol de 4,5 mp. In partea stanga,  este amenajata bucataria cu suprafata de 11,2 mp si se ajunge in living si sala de dinning, cu suprafata totala de 33,6 mp. Mergand catre dreapta, pe un hol de 6,4 mp, se ajunge la baia ce are suprafata de 2,6 mp, dupa care la o incapere de 14,8 mp ce poate fi atelier de lucru, birou sau chiar dormitor pentru oaspeti. Suprafata utila a parterului este de 79 mp, la care se adauga cea a garajului, de 39,4 mp si se ajunge la un total de 118,40 mp.


Citeste si: Proiect de casa P+M cu suprafata de 170 mp


In ceea ce priveste mansarda, de pe scari se ajunge pe un hol de 8,6 mp, in partea dreapta fiind amenajate doua dormitoare de 8,5 mp, respectiv 19,4 mp, iar spre stanga zonei, dam peste cel de-al treilea dormitor, de 13 mp, dotat cu o debara de 1,7 mp. Debaraua poate fi transformata in dressing, ceea ce o face si mai utila.

Baia ce deserveste mansarda are suprafata de 9,9 mp, iar alaturi este construita si o spalatarie, cu suprafata de 3,1 mp. Se ajunge in podul de deasupra garajului, cu suprafata de 25,7 mp.


Vezi si: 2 case cu mansarda si balcon din lemn - proiectele detaliate cu poze


Mansarda are suprafata utila de 64,2 mp, la care se adauga cea a podului, de 25,7 mp, fiind vorba, de un total de 89,9 mp.
Trebuie precizat ca, cu cat bucata de teren unde veti ridica o casa de acest gen este mai mare cu atat si locuinta va fi mai vizibila. Este genul de casa de admirat, un loc minunat cu elemente rustice, cu note elegante. Este casa ideala pentru o familie cu maxim doi copii.


Recomandari articole: proiecte case, cost casa cu mansarda, , case cu mansarda, case cu 4 dormitoare,

‹‹ De ce nu trage soba - Cum obtinem un tiraj cat mai bun

O casa superba de 4 camere cu o suprafata de 144 metri - chiar de vis acest proiect ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro