renovat.ro

» » » » » »


Casa visurilor tale: are mansarda si o suprafata utila de 108 mp


Iata proiectul unei case superbe, cu o fatada admirata de multi, pe care am si numita-o casa visurilor tale. Mai ales ca dispune de un spatiu de 108 mp si este ideala pentru o familie cu 4 persoane. In plus, nici costul total nu este de neglijat. Dar sa o luam cu inceputul.

Casa mansarda 108 mp utili
Casa visurilor tale: are mansarda si o suprafata utila de 108 mp

Galerie poze
  • Casa mansarda 108 mp utili
  • Casa cu mansarda si suprafata utila 108 mp
  • Intrare principala casa cu mansarda 108 mp
  • Plan parter 65 mp
Galerie poze
  • Plan mansarda 43 mp cu 3 dormitoare
  • cote inaltime casa cu mansarda 108 mp
  • Elevatii casa cu mansarda si suprafata 108 mp

Este proiectul unei case cu adevarat minunata, frumoasa estetic vorbind, utila prin Incaperile bine gandite de arhitect, cu doua balcoane, o mansarda, iar spatiul dedicat activitatilor zilei, adica cel de la parter, este mai mult decat suficient pentru relaxarea intregii familii. Revenind, insa, la fatada, avem imaginea unei case cochete, eleganta, cu zidarie alba, cu obloane albe la ferestre, cu un soclu din caramida, cu acoperis cu tigle metalice caramizii si o tamplarie de cea mai buna calitate.


Citeste si: Casa parter cu 3 dormitoare plus un garaj de 22 metri - un proiect de 110 mp perfect pentru orice familie


Parterul, sau zona de zi, cuprinde bucataria, sala de dinning, living room-ul, o toaleta de serviciu, la care se poate adauga chiar si o terasa. Per total, zona de zi are suprafata de  aproape 65 mp.


Detaliat, se intra intr-un hol de 8.5  mp, ideal pentru a va pune imaginatia la incercare in a-l decora cat mai interesant, In partea dreapta se afla wc-ul de serviciu, de 1.8 mp, camera tehnica, de 4.1 mp, un mic vestibul de 2.7 mp, pe care, de asemenea, il puteti amenaja cum doriti. In partea dreapta, este amenajata bucataria de 9.5 mp, se trece in sala de dinning de 12.3 mp, apoi se ajunge in living room care are suprafata de 25.5 mp. Iata o zona de zi suficienta pentru relaxare.


Recomandare: Proiecte de case cu mansarda si suprafata utila de 120 mp - 3 modele practice si functionale


In ceea ce priveste zona de odihna, amenajata la mansarda, aceasta are in dotare trei dormitoare. Dupa ce ati urcat scara de la parter, traversand si un hol de 6 mp, ajungeti la mansarda, care are amenajat in partea stanga dormitorul matrimonial de 12.8 mp, dotat cu un superb balcon de 2.2 mp In dreapta se afla baia, de 4.2 mp, dotata cu cabina de dus si cada. Se ajunge intr-un alt hol si de acolo mai departe in celelalte doua dormitoare de 10, respectiv 7.7 mp. Dormitorul de 12.8 mp are la randul sau un balcon minunat de 1.2 mp.


Vezi si: Model casa de vis cu mansarda si garaj - suprafata 120 de metri patrati


Este o casa demna de o familie minunata, formata din 4-5 persoane, care va atrage privirile trecatorilor prin estetic ei, fatada minunata cu obloane albe, din lemn, si va iesi si mai mult in evidenta cand veti impodobi ferestrele cu glastre de flori. Este si cazul balcoanelor.


Foto si proiect: https:// projekty.muratordom.pl/projekt_Ciekawy-wariant-V,1564,0,0.htmRecomandari articole: proiecte case, case cu mansarda, case cu 3 dormitoare, balcon,

‹‹ Case ieftine din panouri prefabricate. Cat costa sa construiesti rapid si pe orice vreme o astfel de casa?

Casa la rosu vs casa la cheie - care sunt diferentele si de ce ai cumpara o casa neterminata ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro