renovat.ro

» » » » » »


Casa economica cu mansarda - are suprafata de 112 mp si compartimenare eficienta


O casa draguta, cu mansarda din lemn, cu acoperis cu tigle metalice pe negru, in contrast cu zidaria alba si nuanta de maro deschis a mansardei, e ceea ce va propunem daca vreti o locuinta decenta, compartimentata ergonomic si la un pret accesibil. Fiind bine gandita de arhiect, casa de 112 mp utili se poate ridica si pe un teren mic. Ca sfat insa, pentru a iesi in evidenta, suprafata terenului e bine sa fie mai mare.

Casa mica cu mansarda 112 mp
Casa economica cu mansarda - are suprafata de 112 mp si compartimenare eficienta

Galerie poze
  • Casa mica cu mansarda 112 mp
  • Casa cu mansarda din lemn 112 mp
  • Plan parter casa cu mansarda 112 mp
  • Plan etaj mansardat casa de 112 mp
Galerie poze

Ca si spatiu pentru petrecerea timpului liber, casa dispune doar de o mica veranda. Este suficient insa pentru a amplasa o mini-canapea, un balansoar sau doua fotolii si o masuta pentru a sta seara, in liniste.

In ceea ce priveste compartimentarea ergonomica, totul a fost bine analizat si gandit. Parterul este zona de zi, iar mansarda zona de odihna. Dar sa o luam treptat.

Vezi si: Casa parter cu 3 dormitoare si suprafata de 112 mp - proiect ieftin

La parter, se intra-n casa inr-un hol de 3,9 mp si inaintam spre un alt hol de 2,8 mp. In partea dreapta sunt prevazute: o spalatorie de 5,3 mp, urmeaza o baie de 3,0 mp unde puteti opta pentru cabina de dus sau cada, iar in drumul nostru, tot pe dreapta, ajungem intr-un birou de 11,3 mp. Acesta poate avea oricand alta functionalitate, devenind chiar si camera de oaspeti. Alegerea va apartine!

In partea stanga cum am intrat in casa, dam peste un alt hol de 6 mp, pe care, de asemenea, il putem decora cu o bancuta, un cuier si o masuta, urmeaza bucataria cu suprafata de 10,1 mp si living-room-ul de aproximativ 30 mp. Suprafata totala a parterului este de 72,6 mp.

Iata si: Proiect de casa cu mansarda si garaj cu suprafata utila de 110 mp

La mansarda, cum spuneam , avem zona de odihna. Urcand scarile de la parter, ajungem intr-un fabulos hol de 5,8 mp, de unde avem acces catre cele trei dormitoare, cu suprafete de: 9 mp, 10,5 mp si 13,3 mp. De asemenea, aici regasim si baia care deserveste toata mansarda, de aproximativ 7 mp. Toata suprafata utila a etajului este de 45 mp.

Vezi si: Casa parter cu 3 dormitoare plus un garaj de 22 metri - un proiect de 110 mp perfect pentru orice familie

Casa este minunata din exterior si interior, tamplaria de la ferestre si usi este una din lemn gros, in nuanta de aro deschis, iar soclul casei este din piatra de rau. Mai mult, in ceea ce priveste veranda, aceasta este imbracata in lemn deschis la culoare, dar treptele scarilor sunt din piatra. Toate aceste aspecte o fac interesanta, putand fi construita si-n mediul rural si-n cel urban.


Recomandari articole: proiecte case, case cu mansarda, case cu 3 dormitoare, case de lemn,

‹‹ Iata proiectul unei case de vacanta de 30 metri, cu living si garaj spatios

Aceasta casa este ideala pentru o familie de 4-5 persoane Vezi PROIECTUL DETALIAT ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii
Sorin a scris:

Bună seara si La Mulți Ani. As dori sa întreb ce suprafata construita are casa ce pret are proiectul casei .Va mulțumesc mult pentru raspuns.O seara frumoasa

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro