renovat.ro

» » » » » » »


Casa cu parter si suprafata de 127 metri patrati cu 3 dormitoare 1 terasa si garaj - imagini si proiect


Mai jos va vom prezenta proiectul unei case foarte avantajoasa unei familii cu trei-patru membri. Este o casa care are 130 mp, doar parter si dotata cu toate cele necesare traiului adecvat. Dispune de spatii de depozitare, bai, dormitoare, garaj si terasa. Nici nu trebuie mai mult unei familii simple, cu unul sau doi copii.

Casa parter cu 3 dormitoare
Casa cu parter si suprafata de 127 metri patrati cu 3 dormitoare 1 terasa si garaj - imagini si proiect

Galerie poze
  • Casa parter cu 3 dormitoare
  • Vedere laterala casa cu fatada din lemn
  • Vedere intrare principala casa cu fatada din lemn
  • Plan parter casa 127 mp
Galerie poze
  • Elevatii casa 127 mp utili

Prezentata in mare, casa dispune de: vestibul de 4,8 mp, coridor - 7,7 mp, un living  - 28,7 mp, o bucatarie -10,7 mp, o camara - 2 mp, un wc de serviciu - 2,2 mp, trei dormitoare - 11 mp, 11,3 mp si 14, 8 mp, un hol de 4,3 mp, baia de 5,4 mp, sala pentru cazan - 6,3 mp si un garaj - 17,7 mp. Nu uitam terasa, foarte spatioasa, gata sa fie amenajata pentru petrecerea timpului in liniste: masa, scaune, eventual bancuta sau canapea, vase mari cu flori, accesorii rustice, gen felinare, cosuri de nuiele cu bostani etc.


Recomandare: Proiecte de case cu mansarda si suprafata utila de 120 mp - 3 modele practice si functionale


Casa urmeaza tiparul unui bungalow, cu acoperis fronton, in nuante calde, deschise, o parte din pereti fiind imbracati in lemn, deschis la culoare. Mai mult, lemnul se regaseste si-n podeaua terasei, ca si cum ar fi practic o continuare a acestora. Despre acoperis va mai spunem ca are o prelungire, ca o prelata, ce acopera terasa spatioasa. Mai mult, pe terasa puteti ajunge si din interiorul locuintei. Lemnul, culorile calde ale zugravelilor si mai ales semineul ce se intrezareste din living dau acestei locuinte aerul cald, placut, intim, cautat adesea de familii.

Locuinta a fost gandita de arhitect de a separa zona de zi de zona de odihna.


Vezi si: Casa cu parter si 2 dormitoare - proiect si imagini pentru o locuinta de 70 de metri patrati


Livingul se afla-n prelungirea bucatariei, ajungandu-se, cum spuneam initial, direct pe terasa. Este si o ocazie de a comunica in timp ce pregatiti preparatele culinare cu invitatii vostri, din living. Tot in zona si tot bine gandite se afla camara, unde puteti pastra alimente sau o puteti transforma in spatiu de depozitare, dar si un wc de serviciu.

Casa dispune de trei dormitoare, nu foarte mari, dar practice pana la urma. Doua dintre acestea se afla in stanga casei, cum intri pe usa principala, iar cel de-a treilea este despartit de unul din primele doua dormitoare de baie. Cu o suprafata de 5,4 mp,baia este dotata cu chiuveta dubla si cada, fiind, de asemenea, practica. Cum spuneam, este construit si un garaj la care se poate ajunge din interiorul casei, mai precis, din zona dormitoarelor, de pe un hol de 3,4 mp. La randul sau, din garaj puteti ajunge si la sala cazanului.


Recomandare: O frumoasa casa fara etaj pentru o familie de 2-3 persoane - proiect complet


Totul a fost bine gandit, pentru a facilita iesirea in exterior pentru garaj, terasa sau camera cazanului. De asemenea, compartimentarea in zona de zi si zona de odihna reprezinta un plus. Cum dispune si de teren, puteti amenaja o piscina, un foisor, puteti amenaja carari interesante din pietre sau rondele de bustean pentru a infrumuseta atmosfera din jur. Este o casa tipica unei familii cu unul sau doi copii.


Foto si proiect: https://www.extradom.pl/ - proiect - AJR_03_A1


Recomandari articole: proiecte case, constructii case, casa parter, modele case cu parter, case cu 3 dormitoare,

‹‹ Cum sa speli hainele ca sa nu se sifoneze - 7 sfaturi eficiente cu ajutorul carora vei uita de calcatul rufelor

Reguli pentru o fundatie rezistenta. 7 secrete de constructie ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro