renovat.ro

» » » » » » »


Case moderne mici cu acoperis drept - iata cateva imagini care iti pot fi de folos


Casa visurilor noastre - cu totii visam la ea, ne-o imaginam in fel si chip, cat mai mare, cu cat mai multe camere, cu o gradina de flori imensa sau cu mansarda spre rasarit. Nu este usor de concretizat un astfel de proiect, insa cand ii va veni randul, trebuie sa stii de unde sa incepi.

Casa mica si moderna cu fatada si acoperis ascuns
Case moderne mici cu acoperis drept - iata cateva imagini care iti pot fi de folos

Galerie poze
  • Casa mica si moderna cu fatada si acoperis ascuns
  • Casa cu acoperis plat
  • Casa mica cu acoperis intr-o apa
  • Casa mica cu acoperis plat si garaj
Galerie poze
  • Casa mica fara acoperis
  • Casa mica moderna cu acoperis drept
  • Proiect de casa mica si ingusta cu acoperis drept

Casele mici si moderne reprezinta senzatia momentului. Acest lucru se datoreaza faptului ca terenurile devin din ce in ce mai mici, iar lucrarile tot mai scumpe. In plus, o casa mare nu este neaparat si mai frumoasa, casele mici fiind uneori mult mai cochete si mai usor de intretinut. In acest articol va voi oferi sfaturi si poze cu fatadele unor case mici si moderne, cu acoperis drept, plat, tip terasa sau intr-o apa, pentru a va ajuta sa va orientati catre un model ideal.

Primul pas care trebuie pus la punct inainte de a incepe constructia propriu-zisa a casei este alegerea proiectului, iar in acest proiect putem include planul casei si, bineinteles, fatada casei, care va servi ca si carte de vizita. In prezent, in materie de acoperis sunt la moda cele plate, cunsocute popular sub numele de acoperisuri ascunse sau acoperisuri incorporate.

Fatade de case mici cu acoperis drept

Aerul modernitatii si al sofisticarii pe care fatada cu acoperis ascuns il aduce in proiectarea unei case este incredibil. Acest stil de construire schimba complet aspectul exterior al casei, incepand de la fatada si terminand cu aparentul acoperis. Dupa o perioada de timp in care nu este ingrijit, acesta din urma va sfarsi cu placile de sindrila expuse si cu o culoare urata datorita expunerii directe la soare.

Case mici cu acoperis plat si cu balcon

Casele mici cu acoperis plat si balcon ofera o frumusete uimitoare fatadei, balconul fiind o optiune excelenta pentru cei care doresc sa-l utilizeze atat pentru acele momente placute de relaxare, cat si pentru depozitare. Este esential ca balconul sa fie in acord cu restul casei pentru a parea integrat in fatada, si nu un balcon clasic sau un colt care sa para alaturat locuintei.

Case simple si frumoase cu acoperis intr-o apa

Spre incantarea multora, acoperisul intr-o apa  poate fi folosit si pe fatade simple, nu doar pe fatadele moderne si luxoase, asa cum multi se gandesc. Marele avantaj al acestui acoperis incorporat este adaptarea sa la orice tip de fatada, oferind modernitate chiar si in constructiile mici si simple.

Fatade de case mici, cu acoperis tip terasa si garaj incorporat

Garajul fara usa, cu acoperis tip terasa, care era vazut odata numai in comunitatile inchise, astazi este adesea construit pretutindeni. Acest stil modern este si mai frecvent in casele fara curte, sau cu curtea in spatele casei, fatada fiind complet expusa, alaturi de o gradina frumoasa de flori care sa decoreze frontul fatadei.


Recomandari articole: proiecte case, fatada casei, acoperis, acoperis drept, case mici,

‹‹ Parchet stratificat vs parchet laminat

Iata cum scapi de insectele nedorite din casa: carii, gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, paienjeni si purici ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii
Marcel a scris:

Ce pret are o casuta cu acoperis plat de dimensiunea 7/ 10 impartita in 2 dormitoare, 1 baie, living open space , cu ferestre mari .Datimi va rog si date de contact.Miltumesc

Paulet a scris:

Pret estimativ 30 mii euro ,detalii 0766271435 sau 0734844617

vili a scris:

Detalii despre preturi si proiecte.
[email protected]

Mitran Daniela a scris:

As dori sa mi și spuneti cât costa repararea unui acoperiș drept intr-o apa la o vila din alexandria

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro