renovat.ro

» » »


CONCURS in perioada 2-29 decembrie 2014:Castiga un MINITOCATOR TEFAL Fresh Express


CASTIGA UN MINITOCATOR TEFAL Fresh Express

Oferit de www.renovat.ro

CONCURS

"Sfaturi utile pentru renovarea si amenajarea casei"

Iata ce trebuie sa faci, daca vrei sa castigi premiul oferit de noi:

Minitocator Tefal, premiu la concursul Renovat.ro
CONCURS in perioada 2-29 decembrie 2014:Castiga un MINITOCATOR TEFAL Fresh Express

Galerie poze
  • Minitocator Tefal, premiu la concursul Renovat.ro
Galerie poze

1. Inscrie adresa de e-mail in formularul de mai jos. Doar asa vei putea primi noutati despre evolutia concursului dar si despre toate noutatile de pe site-ul de idei pentru casa ta www.renovat.ro - Scrie adresa de e-mail si apasa butonul "Trimite" ( Ai mare grija sa validezi e-mailul pe care il vei primi din partea serviciului folosit de noi Feedburner, cauta-l inclusiv in casuta de "Spam")


Introduceti adresa de email:


Vei primi imediat un email pentru validarea adresei tale de email. Nu uita sa il validezi!


2. Scrie comentariile tale la oricare din intrebarile adaugate de cititorii nostri in sectiunea Forum de pe site (Doar comentariile sau raspunsurile utile vor avea sansa sa intre in finala. Oricine este liber sa participe cu oricat de multe raspunsuri sau comentarii utile) . Te rog sa te asiguri ca in momentul in care adaugi comentariul tau, adresa ta de e-mail sa fie introdusa corect. Doar introducand o adresa corecta de e-mail vei putea fi contactat pentru a-ti fi inmanat premiul.

Iata aici  LISTA DE INTREBARI la care membrii comunitatii Renovat.ro asteapta raspunsul sau comentariul tau.

3. Aduna minim 3 LIKE-uri la raspunsul tau, dupa care raspunsul sau comentariul tau va intra automat in finala. Cu cat va fi mai util cu atat va primii mai multe LIKE-uri.

4. Va fi declarata castigatoare persoana care , la finalul concursului, va avea cele mai multe raspunsuri sau comentarii utile, de aceea cel mai bine este sa adaugi cat mai multe comentarii sau raspunsuri diferite la cat mai multe intrebari.

5. In cazul in care vor fi mai multi participanti cu acelasi numar de raspunsuri sau comentarii, castigatorul va fi desemnat in functie de numarul total de LIKE-uri primite. Daca si dupa acest criteriu va exista egalitate, castigatorul va fi desemnat dintre acestia prin tragere la sorti.

REGULI DE PARTICIPARE:
1.    Daca unul dintre administratorii Renovat.ro va considera ca un comentariu incalca una din regulile de mai sus sau nu se incadreaza in concurs, acesta il va sterge sau il va edita fara niciun fel de explicatie prealabila.
2.    Nu vor fi inscrise in concurs comentariile sau raspunsurile scurte si neargumentate. Daca unul dintre administratorii Renovat.ro va considera ca un comentariu sau un raspuns incalca regulile, acesta va putea sterge respectivul comentariu sau raspuns fara niciun fel de explicatie prealabila.

ORGANIZATORUL CONCURSULUI:


Site-ul de idei pentru casa ta www.renovat.ro

In calitate de organizatori, ne rezervam dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare imediat dupa anuntarea acestora pe pagina de concurs.

CONDITII DE PARTICIPARE:


Toti cei ce doresc sa participe la acest concurs trebuie sa accepte neconditionat si irevocabil termenii prezentului regulament.

DURATA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

Concursul "Sfaturi utile pentru renovarea si amenajarea casei " se desfasoara in perioada 02 decembrie 2014 - 29 decembrie 2014.

Pe data de 30 decembrie se va anunta castigatorul.

Comentariile care vor intra in concurs se vor primi pana pe data de 29 decembrie 2014 la ora 23:59! Toate raspunsurile primite dupa aceasta ora nu vor mai fi luate in considerare!

Anuntarea castigatorului se va face in pagina principala a site-ului www.renovat.ro, in data de 30 decembrie 2014 pana la ora 20.00!

In termen de 5 zile de la anuntarea castigatorului pe pagina principala www.renovat.ro, organizatorii concursului vor contacta castigatorul prin intermediul e-mailului pentru confirmare si pentru stabilirea detaliilor referitoare la livrarea premiului. Livrarea se va face prin curier rapid, doar pe teritoriul Romaniei.

In situatia in care datele de contact ale castigatorul nu sunt corecte sau nu va raspunde in termen de 5 zile la adresa de e-mail inscrisa odata cu adaugarea comentariului, vom stabili un alt castigator prin tragere la sorti.

PREMIILE CONSURSULUI
Pe data de 30 decembrie 2014, va fi desemnat castigatorul concursului "Sfaturi utile pentru renovarea si amenajarea casei".

Acesta va castiga:

1 MINITOCATOR TEFAL Fresh Express

minitocator tefalPremiile sunt oferite de www.renovat.ro.

Participa acum la concursul organizat de www.renovat.ro  cu raspunsul tau, la una din sutele de intrebari din sectiunea: Forum.


Recomandari articole: concursuri,

‹‹ Ornamente si decoratiuni din fetru pentru bradul de Craciun - moderne si originale

Cum sa asortezi fotoliile cu canapeaua din living atunci cand doresti un decor perfect ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro