renovat.ro

» » » » » »


Cum construiesti o copertina retractabila pentru pergola sau terasa


Adaugati putina umbra si stil gradinii construind o copertina retractabila pentru locul dumneavoastra favorit de relaxare si servire a mesei in gradina. Folosind acest sistem care aluneca cu usurinta pe sarma veti putea avea umbra atunci cand doriti sau putin mai mult soare atunci cand este racoare.

Copertina textila pentru pergola facuta acasa
Cum construiesti o copertina retractabila pentru pergola sau terasa

Galerie poze
  • Copertina textila pentru pergola facuta acasa
  • Copertina retractabila pergola do it yourself
  • Cum iti construiesti o copertina retractabila pe sarma
Galerie poze

Un astfel de sistem retractabil poate fi instalat pe orice pergola sau alta structura de sine statatoare. In video-ul de la sfarsitul articolului puteti vedea care sunt etapele de fabricare ale unei copertine retractabile, incepand de la cusut si terminand cu montarea pe pergola.

Recomandare: Modele de pergole pentru curte si gradina

Pentru fabricarea acestei copertine veti avea nevoie de un material destul de gros pentru a crea umbra dar si rezistent fata de razele puternice ale soarelui.  Materialul cel mai bun este cel fabricat 100% din fire vopsite - fibre acrilice, adica acel material in a carui proces de vopsire cu solutie se adauga pigmenii in molecula de fibra. Este un procedeu caee impiedica decolorarea panzei, creandu-se legaturi care se detrama greu si care din contra, odata cu trecerea anilor devin mai puternice.  De asemenea exista si materiale cu teflon care creaza o bariera ce protejeaza hidrofug, adica impiedica patrunderea apei si nu permite o murdarire rapida. Mai mult de atat aceste materiale nu reduc permeabilitatea la aer, lasand tesatura sa respire.

Recomandare: Panze de umbrire - solutie estetica si practica pentru infumusetarea teraselor

In functie de impermeabilitatea materialului s-ar putea sa trebuiasca sa instalati si un sistem de scurgere a apei pe fiecare bucla a copertinei pentru a proteja tesatura. Pe langa cusutul celor trei randuri ale copertinei acest video va arata si care este modul de instalare a sistemului pentru tragerea si strangerea cu usurinta a copertinei.

Recomandare: Plante cataratoare pentru pergole

Acest sistem de scripeti va permite sa controlati miscarea tuturor celor trei randuri ale copertinei prin tragerea unei singure franghii situate pe unul din stalpii pergolei.  Va invit sa urmariti in continuare video-ul  care va arata pas cu pas crearea unei copertine retractabile pe care o puteti folosi in gradina dumneavoastra.


Recomandari articole: pergole, constructii, proiecte diy, ,

‹‹ Ghivece cu flori varsate - 16 idei pentru a le introduce in decorul gradinii tale

Trandafirii de gradina - ghid complet de plantare, ingrijire, taiere, inmultire, combatere boli si daunatori ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii
Andrada a scris:

Daca iti doresti o pergola cu o garantie de 30 de ani, care sa-ti ofere protectie si confort (fiind un sistema automatizat), atunci recomand pergolele retractabile. Sun Leader ofera calitate, profesionalism si o garantie de-o viata.
Poti afla mai multe pe www.pergole-retractabile.ro

Lisnic Eugeniu a scris:

Pergole retractabile - Sun Leader
Oferiți mai multă atenție clienților terasei dumneavoastră și asigurați-le confortul promis!
Cum puteți face toate acestea? Răspunsul este simplu, creati o imagine mai buna si un spatiu ce ofera protectie la intemperii.
SunLeader pune la dispoziția clienților săi o gamă extinsă de produse special create pentru a oferi protejarea spațiului exterior de fenomenele meteorologice. O pergola retractabilă, este soluția ideală pentru a proteja spațiul creat cu atâta grijă și ingeniozitate.Făcând această alegere vețibeneficia de produse de calitate, de confort, aspect inedit, și bineînțeles de ușurința utilizării sale.
Tot ce trebuie să știi despre pergolele retractabile
În cazul în care sunteți administratorul uneiterase și aveți nevoie de o soluție rapidă și practică pentru a oferi maximum de confort clienților dumneavoastră protejându-iîmpotriva soarelui sau ploii, pergola cu acoperiș retractabil este soluția ideală.
Pergolele retractabile marca SunLeader, oferă pe lângă siguranță, confort, protecție, și garanția petrecerii timpului de calitate, armonizând estetic întregul spațiul.
În continuare veți putea află informații vitale ce vă vor convinge să va achiziționați pergola potrivită proiectului dumneavoastră.
– Sunt durabile în timp tocmai datorită materialelor din care sunt făcute.
– Au o durată de viață extinsă putând fi folosite pe o perioadă nedefinită de timp. Acest aspectînsemnând că nu trebuie să investiți periodic.
– Pergolele cu acoperiș retractabil sunt inteligente, având incorporat motorizare electrică;
– Pot fi acționateextrem de simplu cu ajutorulunei telecomenzi.
–Sunt impermeabile, astfel apa nu poate pătrunde în interior, deci nu poate afectamotorizarea electrică.
Unul dintre marile avantaje ale pergolelor retractabile SunLeader este dat de imaginea vizuală creată. Pergolele potdispune și de sisteme de iluminare, de diverse texturi și mărimi, putând fi foarte ușor de integrat în spațiul exterior gândit de dumneavoastră. Diversitateamaterialelor și culorilor ce vă stau la dispoziție, face ca SunLeader să ofere clienților săi nu doar un produs, ci un concept, o experiență.
Ar trebui să luați în calcul șifaptul că:
– Nu restricționează sub nicio formă circulația pe sub ele
– Sunt create să protejeze spații mari, având dimensiuni extinse
– Sunt utilizate în mod special pentru terasele cafenelelor, spațiilor comerciale, vitrinelor magazinelorstradale.

+40-0735-333-444


Irina pavel a scris:

Buna ziua as dori un preț informativ Pt o pergpla retractabila 7/5m

stan larentiu a scris:

Buna ziua!
As dori un pret informativ pentru o pergola retractabila cu dimensiunile de 5 pe 3 metri..multumesc !

Danilov Gheorghiu Valerica a scris:

As dori va rog prețul pt o pergola retractabila de dimensiuni 3/3m.Mentionez ca exista scheletul din lemn.

Danilov Gheorghiu Valerica a scris:

As dori va rog prețul pt o pergola retractabila de dimensiuni 3/3m.Mentionez ca exista scheletul din lemn. Arata ca cel din imaginea dv, cu copertina galben dungat.

Danilov Gheorghiu Valerica a scris:

As dori va rog prețul pt o pergola retractabila de dimensiuni 3/3m.Mentionez ca exista scheletul din lemn. Arata ca cel din imaginea dv, cu copertina galben dungat.
Mulțumesc frumos!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro