renovat.ro

» » » » »


Corpuri de iluminat | Veioze pentru dormitor


Lumina este un factor foarte important in crearea atmosferei din dormitor. De la felul in care decoram fereastra si pana la alegerea corpurilor de iluminat, toate micile detalii legate de sursa de lumina sunt esentiale.

Corpuri de iluminat veioza dormitor clasica
Corpuri de iluminat | Veioze pentru dormitor

Galerie poze
  • Corpuri de iluminat veioza dormitor clasica
Galerie poze

Vom tine cont de faptul ca in dormitor trebuie sa predomine o atmosfera calma, de relaxare. Lustra va oferi lumina intregii incaperi, insa vom alege si acele corpuri de iluminat care sa ne permita iluminarea doar a unor zone, sau care sa ofere o lumina difuza. In cele ce urmeaza, vom discuta despre veiozele de dormitor, asezate in general de o parte si de cealalta a patului, pe noptiere.

Iata un model de veioza clasica de dormitor, care se potriveste cu un mobilier clasic, din lemn. O veioza simpla, discreta, in culori deschise va oferi o lumina calda. Suportul veiozei, din metal de culoare aurie, da o impresie de lux si eleganta.
Veioza de dormitor clasica
Veioza de dormitor clasica

O veioza cu model dantelat este foarte feminina, potrivita pentru un dormitor elegant. Daca mobila de dormitor este de culoare inchisa, sobra, aceasta veioza va inveseli atmosfera, raspandind o lumina proaspata.
Veioza de dormitor cu dantela
Veioza de dormitor cu dantela

Daca dorim sa dam un plus de originalitate in amenajarea dormitorului, atunci vom alege corpuri de iluminat diferite. Pe o latura a patului, vom aseza o veioza stil felinar, ce va crea o atmosfera de poveste, iar pe cealalta latura, putem opta pentru un lampadar cu suportul din fier forjat, iar corpul decorativ va fi intr-o culoare si o forma vesela, intregind ideea de basm.

Corpuri de iluminat pentru dormitor
Corpuri de iluminat pentru dormitor

In alegerea corpurilor de iluminat in dormitor vom tine cont de decoratiunile interioare, de culorile predominante, de zugravelile interioare si de mobilierul de dormitor. Toate la un loc formeaza designul dormitorului, pozele de amenajari dandu-ne prilejul de a ne forma o idee cat mai buna.

Intrebari si raspunsuri despre corpurile de iluminat pentru dormitor:

Am o camera pe culoare verde si as vrea sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce veioza mi s-ar potrivi.
Raspuns: Daca vreti sa asortati veioza la culoarea camerei sa stiti ca puteti gasi o mare varietate de nuante de verde, de la verde crud, deschis, pana la vernil inchis, sau puteti alege foarte bine si galben sau portocaliu deschis.


Recomandari articole: veioze, corpuri de iluminat, dormitor,

‹‹ Becuri halogen pentru spoturi si corpuri de iluminat

Aplice de Bucatarie - Modele ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro