renovat.ro

» » » »


Cum putem scapa de moloz | Cateva variante de transport


O problema la care trebuie sa ne gandim atunci cand demolam, construim sau amenajam este evacuarea si transportul molozului. Fie ca demolam un perete despartitor din apartament, schimbam gresia si faianta sau pur si simplu curatam zugraveala veche de pe pereti, ajungem in cele din urma sa ne intrebam cum scapam de moloz ? Sa vedem mai departe ce putem face cu molozul.

Transport moloz
Cum putem scapa de moloz | Cateva variante de transport

Galerie poze
  • Transport moloz
Galerie poze





In primul rand, este indicat sa strangem molozul si sa il depozitam in saci rezistenti de rafie. Apoi, in functie de cantitatea de moloz obtinuta, alegem varianta cea mai potrivita. Mai intai ne interesam care este firma de salubrizare din localitatea in care locuim sau intrebam pe administratorul blocului cu ce firma a fost incheiat contractul de salubritate. Apoi dam telefon sau mergem personal la sediul acesteia, pentru a afla in ce conditii ne poate asigura transportul molozului la groapa de gunoi.

O prima solutie oferita este aceea ca firma de salubrizare sa aduca un container mare la blocul sau casa in care locuim. Containerul inchiriat va ramane acolo cateva zile, timp in care vom evacua molozul din casa. Plata se face la metru cub de moloz. Este o solutie foarte buna atunci cand avem cantitati mai mari de moloz, rezultate din daramarea peretilor.

Pentru cantitati mai mici, se pot cumpara saci speciali, inscriptionati cu numele firmei de salubrizare. Ii umplem si ii putem lasa pe o strada principala sau intr-un loc anume mentionat de firma. Cel tarziu a doua zi dimineata in orasele mai mari sau la data stabilita de firma in localitatile mai mici, va veni o masina care va ridica sacii.

O alta solutie este sa apelam, contra cost, la o firma de transport moloz. Aceasta ne va ajuta si la evacuarea molozului din casa sau apartament.

V-am prezentat cateva idei de evacuare si transport pentru molozul rezultat in urma lucrarilor de amenajari interioare sau exterioare. Desigur, o alegem pe cea potrivita in functie de seviciile disponibile in localitatea in care locuim.


Recomandari articole: zugraveli, DIY,

‹‹ Cum se inlatura linoleumul

Curatarea peretilor de mucegai ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro