renovat.ro

» » » » » » »


Cum sa-ti inchizi terasa si balconul


Inchiderea balconului cu geamuri glisante este o necesitate daca doriti sa fiti protejati de intemperii si sa amenajati un spatiu confortabil si relaxant. Cum puteti face acest lucru?

Geamuri pentru inchidere balcon
Cum sa-ti inchizi terasa si balconul

Galerie poze
  • Geamuri pentru inchidere balcon
Galerie poze

Foarte simplu, prin sistemul Todocristal. Puteti vedea aici cum se inchide un balcon cu geamuri glisante.

Un balcon frumos si luminos

Avantajele acestui sistem sunt de ordin esteti si practic. Din punct de vedere estetic arhitectura balconului va fi de senzatie, privita atat din interior, cat si din exterior. Un balcon inchis cu sticla culisanta ofera, prin sistemul Todocristal, o vizibilitate perfecta din interior. Aceste ferestre glisante nu obtureaza privirea datorita lipsei ramelor despartitoare.

Inchiderea unui balcon cu sticla ofera si un aspect din exterior foarte placut. Nu o sa mai aveti geamuri anoste sau rame groase care sa  strice aspectul. Totul o sa fie transparent si plin de lumina ce o sa va umple casa de buna dispozitie.

Rezistent si economic

Sistemul de inchidere a balconului este bazat pe plierea ferestrelor armonice si se poate strange, pe rand, sau in totalitate, foarte rapid.  Din punct de vedere practic sunt avantaje ce deriva din faptul ca sistemul nu se mai uzeaza datorita plierii foarte usoare.

Exclude riscul desprinderii de partea superioara a tavanului datorita greutatii ce este pozitionata in partea de jos a sistemului de inchidere cu geamuri glisante. Veti beneficia astfel de un balcon sigur ce n-o sa va faca probleme cu spatiul balconului.

Un factor practic foarte important este cel al intretinerii curateniei geamurilor mobile. La modelele clasice, fara ferestre armonice si sistem de pliere, era foarte greu de curatat si spalat geamurile exteriore, existand chiar riscul unor accidente. In ceea ce priveste geamurile gllisante acest lucru se realizeaza foarte usor prin plierea ferestrelor si spalarea lor ca si cum ar fi de interior.

Protectie impotriva intemperiilor

Sistemul de inchidere a balconului este perfect etans, nu veti avea probleme in ceea ce priveste ploaia, ninsoarea sau vantul. Datorita imbinarilor perfect realizate si a izolatie siliconice, sistemul Todocristal este proiectat sa reziste impotriva oricaror fenomene meteorologice ce ar putea afecta inchiderea balconului si  a geamului glisant.

Ferestrele culisante, prin inchidere, realizeaza si o izolare fonica ce permite oprirea zgomotelor suparatoare ce ar proveni din afara imobilului dumneavoastra. Prin urmare, beneficiati de un balcon cu aspect frumos din intrior si exterior, practic si izolat fonic.

Inchiderea teraselor cu sticla glisanta

La fel ca si in cazul balcoanelor si terasele se pot inchide cu sistemul Todocristal de geamuri glisante armonice. In ceea ce priveste terasele, protectia impotriva intemperiilor este foarte importanta pentru ca, in general, terasele au o deschidere mai mare catre exterior.

Sistemul de inchidere a teraselor cu geamuri culisante este foarte util atat iarna cat si vara. Iarna va protejati impotriva fenomenelor meteo nefavorabile, fiind si o modalitate de izolare in plus pentru peretii casei. Veti beneficia de un ambinet placut si un prim scut impotriva frigului si a umezelii.

Vara, terasa glisanta se deschide partial, sau in intregime, si puteti savura micul dejun sau oricare masa a zilei privind panorama din fata casei neobturata de rame sau obstacole de orice fel.

Inchiderea teraselor cu prelate transparente (rulouri din folie pentru terase).
O modalitate rapida si ieftina este de a va inchide terasa cu folie transparenta. Rulourile transparente pot fi amplasate pe laturile terasei prin doua tipuri de inchidere:

1. Cu ajutorul rulourilor transparente casetate

Prelata transparenta este incadrata intr-o caseta de aluminiu ce este actionata rapid de un motoras ce retrage folia ce acopera laturile terasei. Rulourile transparente casetate pot fi folosite pentru inchiderea teraselor caselor, foisoarelor sau a resturantelor si cafenelelor.

2. Prin folii prinse cu capse si bride

Prin acesta metoda se inchide terasa rapid fara apelarea la nicio tehnica speciala. Prelata transparenta se poate adapta cu usurinta la orice tip de imprejmuire. Daca aveti o arhitectura mai diferita, cu anumite unghiuri ce ar putea fi acoperite mai greu, atunci inchiderea terasei, foisorului sau a verandei cu capse si bride este solutia ideala.
Apelati cu increderea la solutia cea mai convenabila pentru dumneavoastra!


Recomandari articole: balcon, geamuri, sticla, terasa, inchideri cu sticla, ,

‹‹ Autenticitatea va fi mereu la moda

Bai cu travertin - stiai de frumusetea lor? ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii
Petruta Dinel a scris:

Am o terasa cu latimea de 1 m si in care dau mai multe camere.M am gandit sa o inchid pentru ca si iarna sa circulam pe ea.Mi se pare ca inchiderea cu termooane este prea costisitoare.Mentionez ca lungimea terasei este de 11 m.practic ma intereseaza o protectie pe timp de iarna.Va rog sa imi sugerati o modalitate si practica si nu prea costisitoare.As vrea sa vs tog sa puneti si preturi.Multunesc.

Emilia Simion a scris:

Buna ziua ,
Ma intereseaza inchiderea unui balcon de circa 11 m , in forma de L,care are panouri de sticla jos si bara din inox. Doresc un sistem de inchidere ce nu necesita aprobare .

Dana Iatam a scris:

Va rog mult sa-mi spuneti care este cea mai indicata solutie pt inchiderea unui balcon rotund, in asa fel incat vara sa putem avea aer iar iarna sa nu avem zapada.
Multumesc.

Bunget costinel a scris:

Buna ziua
Pentru o închidere de 11 metri pătrați la o bucătărie de vară imi puteti spune un pret aproximativ
Pe aceiasi deschidere trebuie să se facă și accesul
Multumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro