renovat.ro

» » » » » » »


Cum se curata peretii dati cu vopsea lavabila fara efort


In general, cand vorbim de vreo pata pe un perete dat cu vopsea lavabila nu trebuie sa depunem cine stie ce efort pentru a o indeparta. Totusi, trebuie acordata o mare atentie curatirii pentru ca prin stergere sa nu murdarim peretele. Asa ca usor usor dar trebuie sa stim si cu ce sa intervenim.

Curatare vopsea lavabila
Cum se curata peretii dati cu vopsea lavabila fara efort

Galerie poze
  • Curatare vopsea lavabila
Galerie poze

Vopseaua lavabila este compusa din apa si compus acrilic. Multa lume considera ca perete pot fi indepartate cu ajutorul apei, dar solutia nu este valabila pentru orice pata. Ce faceti cu petele de ulei, acuarela, cerneala?


In cazul unor astfel de pete se foloseste pentru curatare produse abrazive. Dar atentie! Granulatia nu trebuie sa fie foarte mare. Adica nu trebuie folosit smirghelul. Noi va dam solutia: cea mai efcienta este guma de sters. Exact! Ati auzit bine! Guma de sters folosita de orice scolar.


Citeste si: Curatarea peretilor de vopseaua veche


Guma de sters de calitate, abraziva, va sterge orice pata de vopsea lavabila. Daca pata nu a trecut suficient incat sa va multumeasca, treceti la alta solutie. Folositi de aceasta data detergentul de vase. Va trebuie o laveta alba, curata, fara scame, o introduceti in apa cu detergentul lichid si stergeti usor pata. Apoi, stergeti locul umed cu laveta alba dar uscata. Astfel puteti indeparta usor si petele murdare din jurul intrerupatoarelor electrice. Dar trebuie sa aveti grija ca apa sa nu se scurga pe perete; nu doar ca-l va murdari din nou, dar poate ajunge si la priza.


Recomandare: Curatarea si intretinerea covoarelor - secrete mici cu efecte mari


Ce mai puteti folosi? Inlocuiti detergentul lichid de vase cu bicarbonatul de sodiu. Inmuiati laveta de fiecare data in apa dupa ce ati sters bine pata cu solutia cu bicarbonat de sodiu.


Ca sfat util, inainte de a trece la spalatul petei de pe peretele lavabil, e bine sa stergeti praful. Degeaba aveti o laveta curata, fara scame, daca exista praf pe perete si se poate imbiba cu pata. Conteaza si cum stergeti peretele. Un perete cu vopsea lavabila trebuie sters de sus in jos pentru a nu se prelinge apa cu mizerie peste partea deja curatata. Si continuati tot asa.


Petele de grasime pot fi sterse usor si bine daca dupa ce dati cu apa si detergent lichid stergeti bine locul cu o laveta uscata. Daca aveti pete sau sa le spunem desene facute de copil cu carioca pe pereti stergeti bine cu ulei de bebelusi, dupa care dati pe locul respectiv si cu apa cu detergent lichid.


Recomandare: Petele de cafea su petele de ulei. Cum scapi usor de ele?


In cazul in care aveti pete de ceara, indepartati-le cu un uscator de par, iar urma ramasa poate fi indepartata cu ajutorul pastei de dinti. Trebuie aleasa o pasta de dinti alba, stergeti bine locul si folositi apoi o laveta uscata. Acestea din urma sunt pete dificile, adica trebuie sterse atent, cu solutiile amintite pentru a nu lasa urme pe pereti.

Spor la munca!Recomandari articole: curatare pereti, vopsea lavabila, curatare pete, de la lume adunate, cum se face,

‹‹ Banci cu spatiu de depozitare - 19 modele incredibile care te vor fascina

Iata ca este posibil: Casa de 64 mp cu 25000 euro la cheie! ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro