renovat.ro

» » » »


Cumpararea pieselor de mobilier pentru sufragerie


Alegerea mobilierului pentru sufragerie presupune luarea in consideratie a mai multor criterii. Astfel, rezultatul acestei alegeri sa corespunda cerintelor si preferintelor noastre. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva elemente de care vom tine cont in amenajarea si mobilarea sufrageriei.

Cumparare piese mobilier sufragerie
Cumpararea pieselor de mobilier pentru sufragerie

Galerie poze
  • Cumparare piese mobilier sufragerie
Galerie poze

Armonia si echilibrul.
Fie ca adoptam un stil modern sau clasic in sufragerie, exista cateva elemente care confera armonie si echilibru. Aceastea sunt:
Culoarea - trebuie sa tinem cont de faptul ca folosirea in exces a unei culori va suprima armonia. Cel mai adesea este cazul culorilor intense.

Modelul si textura - este necesar sa nu uitam ca modelele si textura sunt la fel de importante ca si culorile, inaintea altor atribute, pe care trebuie sa le luam in calcul pentru a obtine cea mai buna amenajare a sufrageriei.
In ceea ce priveste echilibrul, exista trei variante de aranjare a mobilierului. Unul dintre cele mai insemnate detalii de luat in calcul in momentul mobilarii sufrageriei este simetria generala. Intr-o incapere echilibrata, o parte a salii o reflecta pe cealalta, in asa fel incat nici una nu atrage atentia mai mult decat cealalta. Specialistii va recomanda ca, dupa ce procurati mobila de sufragerie potrivita si o aduceti acasa, incercati mai multe varinate de asezare a pieselor de mobilier pentru obtinerea unei atmosfere echilibrate.

O alta varianta de amenajare si mobilare este prin aranjarea pieselor de mobilier asimetric sau informal. Acest fapt inseamna ca elementele de design interior vor fi echilibrate fara a fi dispuse "in oglinda". De exemplu, exista posibilitatea de a distribui trei tablouri pe un perete al sufrageriei si doar unul pe celalalt.
A treia varianta este aceea prin care se obtine un echilibru central, atunci cand se gaseste un punct central care concentreaza atentia in mijlocul salii, cum ar fi o masa mare si ovala.

Puteti cumpara mobila pentru casa si sufragerie si online, nu doar din magazinele clasice, din mai multe platforme virtuale in Romania.


Recomandari articole: sufragerie, mobilier,

‹‹ Perne decorative | imagini cu idei super creative foarte usor de pus in practica

Mobila moderna pentru living ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro