renovat.ro

» » » » »


Decoratiuni cu tapet de matase


Ne dorim o decorare speciala a camerei cu tapet de matase. De ce optam pentru aceasta varianta in locul celui de vinyl. Tapetul de matase este din material textil si ideea de natural este accentuata.

Decoratiuni cu tapet de matase
Decoratiuni cu tapet de matase

Galerie poze
  • Decoratiuni cu tapet de matase
Galerie poze

In primul pas, acela al deciziei de a decora camera cu tapet, trebuie sa ne gandim mai intai la materialul din care este facut tapetul. Asa dar, avem de ales intre vinyl, hartie si matase. Daca dorim sa aducem amintirea vremurilor cand tapiteriile erau la mare pret si se agatau pe peretii caselor instarite, astazi o optiune la indemana noastra este de a tapita camera cu material textil.

Fata de tapetul de vinyl, tapetul de matase permite respirarea peretelui. Totusi montarea lui in zone umede, ca bai sau bucatarii, trebuie evitata. Lipirea tapetului de matase se face cu un adeziv special pe care il cumparam din magazinele de amenajari interioare si decoratiuni.

Ca pasi, intai se curata peretele de orice urma de zugraveala veche si de tencuieli, se repara si se aduce la o suprafata plana. Dupa aceasta, tapetul, daca este fara model se desfasoara de pe rulou pe masura ce este lipit de perete. Pentru intinderea lui folosim o carpa curata de bumbac. Se recomanda ca aeasta operatie sa fie facuta de cel putin doi oameni, sau sa apelati la serviciile unei firme specializate de decoratiuni si amenajari. Daca tapetul este cu model, se vor respecta instructiunile de taiere a fasiilor din prospectul care insoteste rola de tapet.

Daca vrem sa dam o nota de culoare speciala casei dar in acelasi timp sa pastram ideea de naturalete in camere putem folosi cu succes tapetul de matase chiar si pe tavan. Spor la lucru!


Recomandari articole: tapet, zugraveli, matase,

‹‹ Jaluzelele orizontale - decor vesnic la moda pentru ferestre

Decoratiuni interioare cu tapet ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro