renovat.ro

» » » » Prezentare - AMPRO SYSTEM SRL

AMPRO SYSTEM SRL


Contact

Telefon: 0234516062
Website: http://www.casaautomata.roDetalii

Societate specializata in proiectare, instalare si intretinere sisteme de securitate, sisteme antiincendiu, de control acces si CC TV. Sisteme integrate de paza perimetrala pentru centrale fotovoltaice, obiective industriale, etc. Instalator de interfoane si videointerfoane, automatizari de porti batante si culisante, sisteme autoportante, usi automate, bariere auto, sisteme de parcare, sisteme de recunoastere numar de inmatriculare LPR, etc.


Prin cabinetul expertilor autorizati din cadrul societatii noastre, care sunt inscrisi in RNERSF, va oferim servicii de Evaluare a Riscului la Seuritatea Fizica, confor, HG 301/2012


Proiectare, instalare si intretinere:


Sisteme de alarma impotriva efractiei si incendiului;
Sisteme de supraveghere CCTV cu inregistrare si stocare digitala a imaginii;
Sisteme de control-acces, interfonie si video-interfonie;
Instalatii electrice de joasa tensiune;
Consultanta de specialitate in domeniul securitatii personale si private;


Accesorii pentru porti batante / culisante


Sistemele uzuale de montare a portilor culisante utilizeaza clasica sina sau bara metalica pe care ruleza roti de otel. Acest montaj are insa un dezavanaj resimtit de pasagerii automobilelor mici: la fiecare trecere peste sina masina vibreaza neplacut. 


Modelul doorTECK® este diferit de cel clasic, in sensul ca utilizeaza un concept de avangarda pentru sustinerea si miscarea portilor. Sistemul nu utilizeaza sina metalica ci role din otel dur si o serie de alte accesorii care sustin poarta in afara caii de trecere a vehiculului (model autoportant). Traficul prin poarta deschisa este fluidizat, vehiculele nefiind nevoite sa incetineasca nejustificat de mult. Vibratiile la trecere sunt total excluse. Poarta poate fi construita din orice material, inclusiv lemn, deoarece nu intra in contact direct cu sistemul de rulare. Zgomotul produs de portile autoportante este aproape insesizabil.


Pentru sistemele deja existente, fie in varianta clasica fie in cea autoportanta, sunt puse la dispozitie o gama larga de accesorii, de la suruburi speciale si roti cu lubrefiere contiua la balamale, capace si manere de cea mai buna calitate.


Automatizari pentru porti batante / culisante


Automatizarea portilor este o masura potrivita atunci cand se doreste modernizarea unei structuri existente, fara a se modifica cu nimic aspectul exterior. Este cazul majoritatii constructiilor vechi, unde instalarea unei porti cu design modern face adeseori nota discordanta cu restul, astfel ca solutia nu este viabila. In aceste situatii singura posibilitate consta in instalarea unor elemente motoare ascunse sau greu vizibile, atasate de structura initiala.


Sistemele de automatizare Nice® sunt special create in acest scop, au un design ergonomic si sunt proiectate sa functioneze pe perioade de timp practic nelimitate, din punct de vedere al utilizatorului. Sunt foarte usor de instalat, pe orice fel de porti sau usi, deosebit de durabile si sunt utilizabile la orice temperatura a mediului fara a suferi deteriorari. Comanda se realizeaza cu comenzi, butoane, chei, fotocelule etc.


Pot fi automatizate toate tipurile de porti sau usi, jaluzele sau parasolare. Un sistem Nice® adauga o valoare reala instalatiei la care este atasat si este o alternativa profesionala la instalatiile greoaie de punere in miscare inca existente pe piata.


Usi automate glisante


Rafinarea gusturilor in privinta aspectului exterior al cladirilor isi spune cuvantul, pe zi ce trece, tot mai pregnant. Firmele care decid sa investeasca in propria imagine si o sustin prin toate mijloacele, se bucura de un statut deosebit in mintea consumatorului. Un element important al imaginii este locul in care sunt primiti viitorii si actualii clienti iar aspectul exteriorcreaza prima impresie care cu greu poate fi apoi schimbata.


Sistemele de usi glisante doorTECK® satisfac pe deplin toate exigentele, fiind de o eleganta simpla, lipsita de elemente greoaie si avand o eficienta de necontestat. Reprezinta o aleger pe cat de interesanta, pe atat de provocatoare. Sunt destinate accesului in zonele cu trafic fluid de persoane, cum ar fi: reprezentantele comerciale, magazinele, mall-urile, supermarket-urile, hotelurile, salile de conferinta, birourile, bancile, aeroporturile si orice alte incaperi, apartinand firmelor cu adevarat interesate de imaginea publica.


Dotarile tehnice, gama larga de functii ce po fi implementate si adaptabilitatea sistemului la situatii dintre cele mai diferite fac din sistemele de usi glisante doorTECK® un etalon al statutului in afaceri.


Bariere auto


Barierele electromecanice Nice® sunt un element de eleganta si siguranta pentru o serie larga de ansambluri rezidentiale sau industriale, cum ar fi: parcarile publice, parcarile particulare, parcarile industriale, caile de acces cu trafic limitat cum sunt cele din preajma institutiilor publice importante, caile de acces controlat (vami, porturi, aeroporturi etc.)


Barierele au un sistem de siguranta avansat, ce previne impactul cu obiectele aflate eventual dedesubt, in timpul coborarii. Gama variata de posibilitati de montare si caracteristici tehnice le fac utile acolo unde este nevoie de controlul accesului.


Din punct de vedere al vitezei de deschidere sunt de doua tipuri: cu deschidere normala si cu deschidere rapida.


Controlul barierelor electromecanice se poate realiza in diferite moduri, de la telecomanda la buton sau cheie.


 


Usi de garaj sectionale


Usile sectionale marca doorTECK® reprezint cea mai performanta si mai des adoptata solutie in mediul industrial, pentru accesul in cladirile de mari dimensiuni. Sistemul de culisar verticala nu afecteaza spatiul din jurul usii, neexistand astfel zone moarte ininteriorul halei.


Avand un design contemporan, atat functional cat si vizual, usile sunt perfect rezistente la intruziuni si la factorii naturali ce deterioreaza de obicei rapid o astfel de instalatie: caldura sau frigul, noxele, gazele corozive etc.


Usile sectionale optimizeaza in mod vizibil activitatea in interiorul intreprinderii, prin timpul redus si simplitatea actionarii lor. Modelele sunt deosebit de silentioase, datorita sistemelor speciale de culisare cu rulmenti.


Exista situatii in care traficul vehiculelor in interiorul intreprinderii atinge densitati ce nu au fost niciodata prevazute iar usile sectioal nu mai pot face fata necesitatilor de moment. Atunci se ajunge la ambuteiaje sau blocaje totale ale cailor de acces, bilantul final aratand o pierdere serioasa in resurse, in special de timp.


Solutia aceste probleme este montarea unei usi rapide in paralel cu usa sectionala doorTECK®. Atunci cand traficul atinge densitati ridicate, usa sectionala se lasa deschisa in permanenta iar intreaga sarcina de inchidere / deschidere este preluata de usa rapida. Rolul ei principal este de a izola spatiile interioare de frig sau caldura puternica, noxe sau alt elemente ce perturba lucrul in locul respectiv. Materialul de constructie este un tip deosebit de rezistent de PVC, putand face fata cu succes la un numar practic nelimitat de manipulari zilnice fara a se deteriora. Usile rapide pot fi folosite si in alte situatii, cum ar fi accesul catre benzile transportatoare sau depozitele spatiilor comerciale.


Un tip aparte de usi flexibile sunt cele tip perdea (strips), varianta ieftina de reconfigurare / izolare a spatiilor interioare.


O simpla activitate, cum este cea de deschidere si inchidere a usii clasice de garaj, coborarea, urcarea si iar coborarea din automobil pot deveni corvode neplacute atunci cand se desfasoara pe timp de ploaie, frig, intuneric sau dupa o zi grea de munca. Insa daca toate aceste probleme sunt rezolvate pintr-o simpla apasare pe un buton de telecomanda, fara macar a cobori din automobil si fara macar a incetini, viata apare in culori mult mai vii. Culorile doorTECK®.


Garajul este, de cele mai mlte ori, cea mai larga intrare in casa Dumneavoastra insa, in acelasi timp si cea mai vulnerabila. Daca sistemul de inchidere nu este sigur, garajul este practic cel mai slab punct de intruziune. Usile de garaj sectionale doorTECK® va ofera securitatea doria, prin modul special de fixare in cadru de otel foarte rezistent, ancorat in mai multe puncte si prin mecanismul special de blocare.


Exista un numar mare de variante pentru automatizare, astfel incat acestea sa se potriveasca practic oricarui tip de constructie rezidentiala. Si, pentru ca solutia sa fie completa, este disponibil si o paleta larga de culori din gama RAL ce ofera integrarea perfecta, la nivel estetic, in ansamblul propriu.


 


 Poze - AMPRO SYSTEM SRLContact

Persoana contact: Ripa Marius
Telefon: 0234516062
Website: http://www.casaautomata.ro

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro