renovat.ro

» » » » Prezentare - Abafemen srl

Abafemen srl


Contact

Telefon: 0745172900
Website: http://www.my-confort.roDetalii

Site-ul www.my-confort.ro intentioneaza sa transmita prin tot ceea ce va ofera o vibratie intens personala a obiectelor care va inconjoara. Produsele , fie ca e vorba de corpuri de iluminat sau alte decoratiuni , sunt concepute pentru a radia eleganta izvorata dintr-o pasiune neobosita pentru detalii si stil.


Corpurile de iluminat prezentate sunt concepute pentru  a radia eleganta izvorata dintr-o pasiune neobosita pentru detalii si stil, stiut fiind ca un iluminat interior sau un iluminat exterior corect poate crea o atmosfera corecta pentru orice activitate .

Daruieste spatiilor luminozitate prin corpurile de iluminat interior sau corpurile de iluminat exterior : aplice, plafoniere, plafoniere pentru copii , lampadare , pendule , candelabre, lustre, lustre pentru copii ,  veioze , veioze pentru copii ,  spoturi !

Corpurile de iluminat interior sau corpurile de iluminat exterior prezentate cresc confortul , se bazeaza pe noile tehnologii  satisfacand  cat mai mult din solicitarile pietei.

Alege eleganta , rafinament , design modern sau clasic prin alegerea produselor site-ului www.my-confort.ro: lustre, lustre pentru copii , candelabre, plafoniere,plafoniere pentru copii ,  veioze , veioze pentru copii ,  lampadare, pendule , suspensii,aplice !

Contact

Persoana contact: Felicia Tiutiu
Telefon: 0745172900
Website: http://www.my-confort.ro

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro