renovat.ro

» » » » Prezentare - Ambisun SRL

Ambisun SRL


Contact

Localitate: Brasov
Telefon: 0742624786
Website: http://www.ambisun.ro/Detalii

Compania noastra este o companie cu capital privat integral romanesc. Gama noastra de produse este variata si se bazeaza in special pe sisteme de umbrire exterioare. AMBISUN este importator, producator si distribuitor sisteme de umbrire, compania noastra s-a impus prin seriozitate si prin calitatea proiectelor realizate, dar si prin experienta dovedita in rezolvarea acestora. Calitatea lucrarilor oferite de AMBISUN este de un inalt nivel de profesionalism, calitate, etc.


Copertine

Copertinele retractabile sunt sisteme ideale pentru umbrirea teraselor, gradinilor de vara, etc. Copertinele retractabile sunt compuse din console prindere perete/tavan, ax metalic, brate articulate, frontal si material textil. Ele pot fi casetate sau necasetate, actionare manuala sau electrica cu intrerupator sau telecomanda, senzor de vant si/sau soare. Dimensiunea minima fiind de 1,5m, maxim 10m, deschiderea minima 1m, maxim 3,5 m, iar pe comanda speciala se poate face pana la dimensiuni maxime de 15m, deschidere maxima 6.25m

Pergole

Pergola este un sistem arhitectonic, oriunde este montata aduce o nata de modernism, eleganta, foarte fiabile, eficiente, in functie de preferintele dumneavoastra se poate alege sistemul de pergola potrivita pentru dumneavoastra. Toate sistemele noastre de pergola care se poate monta pe sistemul dumneavoastra de la terasa, spatele prins de casa si doua picioare in fata, sau pe picioarele ei. Pergola Supreme este o copertina retractabila care se deschide-inchide in cateva minute protejand spatiul care ii este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremii, de aceea o mai putem numi: copertina celor patru anotimpuri. Pergola Luxury este un nou model de pergola retractabila, destinate acoperirilor de suprafețe mari. Pergola FLIP-FLAP este o copertina cu acoperis lamelar din aluminiu, lamele reglabile in functie de intensitatea lumini, soarelui sau cu lamelele inchise pe timp de ploaie sau ninsoare, este un sistem de pergola etans.

MARCHIZE

Marchizele sunt solutii ideale de umbrire dar si de design pentru ferestre, balcoane, magazine, pensiuni, hoteluri. Marchizele asigura comfortul pe timp de vara dand o nota de eleganta casei, magazinului, hotelului dumneavoastra. Ele sunt retractabile.
Profilele de rabatare sunt din aluminiu de culoare alba vopsit in camp electrostatic.Materialul textil este de inalta tehnologie cu trei straturi ce asigura protectie uv, ploi, frig, si asigura o umbra densa. Actionarea sistemului de pliere-desfacere se face prin intermediul unor sfori rezistente la manevrare..

VELE SOLARE

Velele sunt sisteme de umbrire moderne, adaptabile pentru orice tip de casa, terasa sau arhitectura. Velele se monteaza pe terase cu structura proprie, in fata caselor, etc. Prin combinarea mai multor panze de umbrire puteti conferi umbra pt toata ziua si un decor unicat sau puteti proteja casa de supraincalzire, ori amandoua deodata. Ambisun comercializeaza doua tipuri de vele:
- vele fixe - panza se detensioneaza manual pe timpul ierni sau cand e nevoie, si se monteaza foarte usor inapoi.
- vele mobile - ele functioneaza functioneaza electric,textil se ruleaza pe un ax, ele sunt usor de folosit si design deosebit.

Inchideri de terase

Inchiderile de terase sunt ideale pentru persoanele care doresc sa aiba o terasa deschisa total vara si iarna perfect inchisa. Este un sistem ideal pentru acoperirea suprafetelor verticale. Necesitatea teraselor de a fi protejate la intemperii si folosirea cat mai mult timp in decursul anului a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de protectie. Sunt folosite in special la protectia teraselor, balcoanelor, spatiilor deschise la intemperi. Aceste sisteme de inchidere sunt fabricate dintr-un plastic transparent gros de 0.8 mm si este rezistent la ploaie, vant puternic si zapada. Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire în functie de particularitatile spatiului.

SCREEN-URI

Aceste rulouri sunt destinate pentru umbrirea teraselor, ferestrelor, gradini de vara, verande sau balcoane. Ele se pot executa cu caseta din aluminiu si sine de ghidare, semicasetate, dar si necasetate. La cele care au caseta cand panza este trasa in toc profilul primar are rolul de capac pentru caseta ruloului, astfel panza este protejata atunci cand nu este folosita. Dimensiunile maxime la sistemul casetat si semicasetat este de: 5000 mm (latime) x 3000 mm (inaltime), iar la sistemul simplu pe ax este de: 5000 mm (latime) x 3500 mm (inaltime). Materialul textil care se foloseste cel mai des pentru acest tip de umbrire este materialul tip screen (perforat cu gauri mici), dar se poate folosi si material acrilic, avantajul materialului tip screen este ca atunci cand rulourile sunt trase nu se intuneca in interior, toate materialele au protectie UV, intemperii, ele se pot alege dintr-un paletar de culori, actualizat permanent.
Contact

Localitate: Brasov
Persoana contact: Catalina Ventel
Telefon: 0742624786
Website: http://www.ambisun.ro/

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro