renovat.ro

» » » » Prezentare - Art Glass Tischer Srl

Art Glass Tischer Srl


Contact

Telefon: 0765684438
Website: https://atelier-de-sticla-bucuresti-art-glass-tischer-srl.business.site/Detalii

Atelier de sticla ce produce abajururi, veioze, plafoniere din sticla precum si decoratiouni de casa din sticla lucrate la comanda in functie de culorile, marimile si formele cerute de client. De asemenea producem articole pentru gradini interioae, amenajari precum si produse traditionale: toiuri de tuica personalizate, carafe de vin cu compartiment de gheata etc.


Produse lucrate


Sticlarie decorativa produsa in atelier de sticla, lucrata manual, unicat, eleganta, cu marimi si culori la cerere, cu modele proprii sau modelele clientului, produse din productie romaneasca, specific romanesc.


Carafe de vin lucrate manual cu compartiment pentru gheata incorporat, ideala pentru cadouri, crame vinarii, restaurante, pensiuni, toiuri din sticla pentru carafe mici pentru tuica, capacitati 500ml pret 35 lei, 1000ml pret 40 lei, 1500ml pret 50 lei.


Atelier sticla producator de vaze galle tip personalizate lucrate manual cu depunere de metal patinat, modele proprii si dupa catalog, Unicul atelier de manufactura producator de Galle cu metal patinat, fiecare produs este unicat,  preturi de la 400 lei


Toate produsele noastre sunt lucrate manual.Poze - Art Glass Tischer SrlContact

Persoana contact: Octav
Telefon: 0765684438
Website: https://atelier-de-sticla-bucuresti-art-glass-tischer-srl.business.site/

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro