renovat.ro

» » » » Prezentare - CONTRUST SRL

CONTRUST SRL


Contact

Telefon: 0722277460
Website: www.structuri-constructii.roDetalii

Salut, bun gasit!
Nu exista chin mai mare pe planeta decat a incepe singur, fara experienta, sa construiesti, sa extinzi, sa mansardezi, sa supraetajezi, sa consolidezi o casa pe care o doresti a fi cat mai rapid a fi transformata in caminul tau. Sfaturile prietenilor sau solutiile gasite in graba pe internet par de cele mai multe ori sa fie rezolvarea cea mai la indemana. Cine a depasit insa o astfel de incercare poate confirma: drumul cel mai sigur este gasit de un profesionist in domeniu. Desi la inceput poate parea cea mai scumpa solutie, veti descoperi cu bucurie in final ca a fost cea mai ieftina si plina DE SATISFACTII. Dupa ce veti apela la firma noastra, veti avea bucuria sa gasiti solutia optima pentru proiectul dumneavoastra apropiat de consolidare, extinedere, mansardare, constructie de casa noua unifamiliala, bloc de locuinte sau spatiu de productie. Abordam problema dumneavoastra cu seriozitate si va oferim varianta cea mai avantajoasa din punct de vedere al calitatii, esteticii, consumului de materiale si timp de munca. Va asteptam cu intrebari!
In colectivul nostru se afla arhitecti cu experienta de o viata precum si tineri studenti sau absolventi ai facultatii de arhitectura, ingineri structuristi proiectanti cu experienta in proiectarea structurilor de rezistenta din beton armat, metal sau lemn, ingineri experti pentru reealizarea expertizelor tehnice pentru imobile existente ce necesita renovare/extindere sau consolidare, ingineri instalatori pentru toate specialitatile necesare intocmirii unei documentatii complete atat pentru avizare si obtinerea Autorizatiei de construire cat si pentru partea de executie. Pe lanaga solutiile tehnice oferite suntem in masura sa oferim liste complete de cantitati de lucrari, materiale si forta de munca necesara, grafice de executie, proceduri tehnice de executie, asistenta de santier prin diriginti de santier cu experienta tehnica dovedita.
Suntem alegerea ideala pentru orice beneficiar, deoarece putem oferi deopotriva atat partea de proiectare si consultanta cat si partea de executie a lucrarilor prin propriile noastre echipe. Imbinarea experientei de santier cu abilitatea in proiectare isi va gasi expresia in constructia cautata de catre dumneavoastra.

2014optim@gmail.comPoze - CONTRUST SRLContact

Persoana contact: ing. Octavian Pop
Telefon: 0722277460
Website: www.structuri-constructii.ro

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro