renovat.ro

» » » » Prezentare - HRD Construct

HRD Construct


Contact

Telefon: 0745896165Detalii

Prestam servicii de constructie pentru clienti rezidentiali si comerciali, cu intreaga lucrare garantata si cotatii clare si exacte.

Serviciile oferite de noi sunt urmatoarele:

Obiectul nostru de activitate este executia partiala sau la cheie a lucrarilor de constructii civile precum si derularea de proiecte imobiliare din zona metropolitana a municipiului Cluj-Napoca. Utilizam exclusiv cele mai recente mijloace si metode pentru executarea proiectelor noastre, in conformitate cu prevederile contractului. Acest fapt ne permite echilibrarea volumului de lucru si executarea proiectelor intr-o maniera eficienta si prompta.
Reconsolidari si reabilitari. Amenajari interioare si exterioare: zugraveli, finisaje, tencuieli, placari cu gresie tratata, montaj parchet, compartimentari din gips- carton, tavane false, fatade, termoizolanti cu polistiren expandat sau vata minerala, instalatii sanitare si electrice, piscine inchise sau deschise, seminee.
Retelele de canalizare se realizeaza dintr-o gama diversa de conducte cu durata de viata mare in exploatare: PVC, plastic armat cu fibra din sticla, beton armat.

Contact

Persoana contact: Hoza Rares
Telefon: 0745896165

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro