renovat.ro

» » » » Prezentare - Instalatii-apa.ro

Instalatii-apa.ro


Contact

Localitate: Sector 1
Telefon: 0721809789
Website: https://www.instalatii-apa.roDetalii

O serie de firme, persoane fizice autoritate si institutii din Bucuresti sunt obligate prin lege sa aiba in dotare separatoare in vederea deversarii unor ape uzate mai putin polute.


Grija pentru conservarea mediului a impus in ultimii ani o politica coerenta, convergenta la nivel european si concretizata prin masuri legislative menite sa reduca volumul si cantitatea de produse greu bio-degradabile deversate in ape, sol si aer.


Separatoarele de grasimi si separatoarele de hidrocarburi sunt instalatii special menite sa purifice apa poluata de resturile de grasimi, uleiuri si alte reziduuri similare.


Desi in esenta fac acelasi lucru (filtreaza grasimile si uleiurile din apa, inainte de a deversa apa uzata inapoi in mediu), ele difera in functie de natura poluantului pe care il epureaza. Astfel ca separatoarele de grasimi sunt folosite pentru apele menajere, rezultate in urma gatitului (ulei prajit urme de grasimi de pe urma spalarii vaselor, etc.), iar separatoarele de hidrocarburi filtreaza apele poluate cu reziduri petroliere (benzina, motorina, ulei de motor, etc.), rezultate in urma unor activitati tehnice.


 


Apa iesita din separator nu este una perfect curanta, insa grosul poluarii cu hidrocarburi si grasimi vegetale si animale este retinut in interiorul separatorului, mediul fiind astfel mai putin afectat daca acest dispozitiv nu s-ar interpune intre sursa de poluare si mediul natural.


 


Perezenta acestor separatoare este obligatorie in cazul entitatilor, persoane fizice sau juridice, care prin activitatea lor genereaza ape poluate. Astfel, separatoarele de grasimi, respectiv de hidrocarburi, sunt obligatorii pentru hoteluri, fast-food-uri, benzinarii, ateliere de reparatii auto, sisteme de canalizare ce deservesc autostrazi si drumuri (pentru apa pluviala care aduna resturile de ulei de motor, benzina sau motorina de pe asfalt), cantine, spitale, restaurante si asa mai departe.


 


Marimea, modelul si costurile separatoarelor comercializate de noi  difera in functie de nevoi, dar si in functie de producator. Acestea pot fi de dimensiuni reduse, ce se pot monta direct sub chiuveta, potrivite mai mult pentru consumatorii casnici, dar si de dimensiuni impresionante, bazine din beton armat, destinate unor unitati comerciale sau de productie, cu un flux mare de apa uzata.


 


Separatoarele de hidrocarburi si de grasimi sunt produse, montatede noi cu transport inclus sau de firme special acreditate pentru astfel de servicii, servicii efectuate in conformitate cu legislatia in vigoare privind grija pentru mediu dar si in conformitate cu indicatiile producatorului.


 


Producator de separatoare de grasimi si de hidrocarburi in Bucuresti


 


La nivelul capitalei noi producem separatoare de mari dimensiuni imediat dupa anii ’90.


 


Noi  producem  in general modele de separatoare din beton armat cu decantor de namol inclus, cu montaj ingropat, ce nu necesita ancorare.


 


Modelele comercializate in Bucuresti difera intre ele in functie de volum, diametru al tevii de admisie (respectiv de evacuare), masa totala, debit si alte date tehnice.


 


La iesire din separatoarele de hidrocarburi  apa are un continut de hidrocarburi mai mic sau egal cu 5 mg/l, ceea ce le califica pentru clasa I de separatoare, conform cerintelor europene in domeniu, privind clasificarea tipurilor de separatoare in functie de gradul de eficienta.


 


Toate separatoarele vandute de noi in Bucuresti sunt certificate si respecta normele in domeniu, aflate in vigoare!


 


Pe site-ul nostru veti gasi o gama larga de separatoare de grasimi si hidrocarburi, in functie de nevoile dumneavoastra, de la separatoare de mari dimensiuni, industriale, cu montaj ingropat, pana la separatoare din polietilena, cu montaj direct sub chiuveta.


 


Consultati catalogul nostru si nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de nalamurire, sugestie sau informatie suplimentara.

Contact

Localitate: Sector 1
Persoana contact: Florian
Telefon: 0721809789
Website: https://www.instalatii-apa.ro

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro