renovat.ro

» » » » Prezentare - Ionstel Metal

Ionstel Metal


Contact

Localitate: sector 4
Telefon: 0730252573
Website: http://structurisiamenajari.ro/Detalii

Firma confectii metalice executa lucrari: case pe structura metalice , case structura beton , hale civile si industriale , confectii metalice , garduri ,garaje , spalatorii auto , sere , porti glisante etc acoperisuri panouri isopan etc. la cerere executam amenajari interioare si exterioare , pavaje curti si gradini , placari gard cu piatra


Pentru noi  constructiile reprezinta mai mult decat simple cladiri . Cunoastem toate informatiile cu privire la materialele si modul de operare  necesare realizarii casei ideale,  astfel incat rezultatul final sa fie un success atat pentru noi cat si pentru beneficiar .


Cu experienta noastra , va putem oferi avantajele unei colaborari  serioase si sigure fie ca nevoile dvs. sunt de proiectare, constructie sau demolare. Suntem dornici sa va adaugam in lista clientilor nostri multumiti de colaborare , fie ca acestia sunt persoane fizice, investitori interni sau firme multinationale, iar lucrarile au fost  mici reparatii  sau amenajari   , fie constructii  de mare anvergura.


CASE BETON


Casele pe structura de beton– preferate  deoarece inspiră încredere și durabilitate, aceste construcții pot fi ridicate cu ajutorul proceselor tradiționale și necesită cele mai puține lucrări de întreținere în timp; au posibilitatea extinderii pe verticală, pot suporta orice tip de acoperiș (indiferent de greutate) și permit o gamă diversă de finisaje .Structura de rezistenta este  puternica decat a unei case de lemn. Avantajul in cazul casei pe structura clasica este ca la final, rezulta o constructie mult mai trainica, pentru care nu trebuie sa facem intretinerea structurii de rezistenta decat eventual dupa 50 de ani, poate nici atunci.


 


CONSTRUCTII STRUCTURA METALICA


Structurile metalice usoare sunt compatibile cu aproape orice fel de proiect de case P+1+M, mansardari, compartimentari, constructii pozitionate in locuri greu accesibile, cabane, spatii comerciale, restaurante, moteluri, magazine, depozite, hale industriale, structuri separate pentru acoperisuri, balcoane, garaje sau alte anexe.


O astfel de constructie nu va arata diferit fata de cele clasice, datorita faptului ca pentru toate suprafetele interioare si exterioare se vor folosi finisari traditionale. Astfel, pentru exterior se pot folosi caramida, piatra, stucul, iar pentru interior, orice fel de materiale existente pe piata constructiilor in domeniu.


Avantajele unei astfel de constructii ar fi:


Costurile  mai reduse ale unei case pe structura metalica rezulta din rapiditatea montajului structurii metalice si a peretilor precum si din simplitatea sistemului propriuzis.


Ofera  un nivel de izolatie fonica si termica net superioara sistemelor traditionale


Precizia executiei constructiei, atat din punct de vedere structural cat si arhitectural. Abaterile acceptate sunt de ordinul milimetrilor in cazul metalului si de ordinul centimetrilor in cazul betonului.


Particularitatea acestei tehnologii este capacitatea de a evita zidaria uda, care necesita timp de uscare foarte mare.


Rapiditate in executie, timpul necesar scazand cu aproximativ 50-60%.Costuri mai mici a intregii constructii cu pana la 35 %.


 


GARDURI SI PORTI METALICE


Executam porti si garduri metalice, dupa proiectul clientului.. Constructiile vor fi finisate si vopsite cu grund anticoroziv iar la cerere se poate aplica si stratul final de vopsea in culoarea dorita.


Fabricarea de garduri metalice inseamna realizarea de panouri de gard cu modelul si caracteristici tehnice  dorite de beneficiar.CAracteristicile panourilor sunt :


–       dimensiuni ( latime si inaltime )
–       model dorit de beneficiar – modelul se alege de catre client, in urma unei discutii preliminare avute cu un consilier tehnic al companiei noastre;
–       culoarea dorita
–       accesorizarea – structura panurilor de gard poate fi simpla sau placata cu policarbonat celular;


Putem executa garduri metalice atat pentru segmentul rezidential cat si pentru cel industrial.


Va stam la dispozitie cu lucrari precum :
Panouri bordurate
Panouri gard dublu fir
Panouri din bare
Panouri speciale
Plase sudate
Plase impletite
Plase innodate
Gabioane
Garduri mobile
Stalpi metalici de sustinere
Porti batante
Porti culisante pe sina
Balustrade si Usi Metalice


 


HALE STRUCTURA METALICA


Halele industriale sunt proiectate sa indeplineasca toate cerintele specifice si ofera maximul de flexibilitate pentru viitoarele activitati sunt sigure si durabile, permit un flux de lucru optim si iluminat natural optimizat.


Avantajele unei hale pe structura metalica :


1. Materialul de constructive este maleabil – Otelul poate fi sudat, gaurit, deformat , taiat, , decupat


2. Se pot realiza deschideri libere foarte mari


3. Cladirile se pot extinde foarte usor


4. Se pot face modificari structurale


5. Suporta toate tipurile de incarcari


6. Se pot face ranforsari ulterioare


7. Este usoara


8. Este usor de transportat


9. Fundatiile sunt mult mai mici


10. Este reciclabila


11. Montajul este usor si rapid


12. Cladirea poate fi optimizata la maixim ( raportul fundatii/structura


13 Nu necesita stalpi interiori crescand in acest fel suprafata utila din interior


14 costuri de constructie si intretinere reduse


15  finisare cu materiale folosind procedeee uscate


16  rezistenta la cutremur si vant


 


SCARI METALICE


Proiectem, producem si montem o gama larga de scari metalice de interior sau exterior  in forma de spirala, scari metalice autoportante, cu vang central si vanguri laterale cu trepte metalice, trepte din lemn sau alte material.


PLACARI RIGIPS


Placarea cu gipscarton  se preteaza foarte bine si pentru repararea unor pereti de comaprtimentare care prezinta defecte greu reparabile prin alte solutii, indreptarea unor pereti cu abateri, acoperirea unor suprafete care ar necesita lucrari greoie utilizand metodele clasice etc.


 


MONTAT PANOURI SANDWICH PERETI SI ACOPERIS


Panourile termoizolante asa numitele panouri sandwich, se pot utiliza la realizarea fatadelor, acoperisurilor, peretilor de compartimentare sau a plafoanelor. De asemenea, sunt recomandate pentru utilizarea in industria alimentara, in proiecte in care este necesar sa se respecte cerinte foarte stricte de igiena si intretinere. Panourile termoizlante sunt elemente prefabricate autoportante de tip stratificat, realizate in sistem „legat’ cu aderenta totala intre elementele componente. Se produc la grosimi de izolatie intre 30 si 250mm, la lungimea solicitata de client. Izolatia –poliuretan.polistiren expandat ignifugat – asigura o izolatie hidro, fonica si termica exceptionale , raportul calitate/pret fiind superior celor mai multe materiale de constructie. Miezul izolator poate fi din vata de roca minerala, spuma poliuretanica sau spuma policianurata sau EPS.


Din panouri sandwich pot fi construite: depozite, clădiri industriale, frigidere şi congelatoare, hale, magazine şi săli comerciale, pavilioane de expoziţie, edificii de birouri, staţii de deservire tehnică a automobilelor, spălătorii, clădiri cu destinaţie agricolă, magazii, depozite pentru cereale, legume şi fructe, gospodării şi grajduri moderne, baruri, cafenele şi restaurante, complexe sportive, parcări, garaje, chioşcuri, botiquri şi gherete, vile, faţade, anexe, mansarde, acoperişuri calde, clădiri de uz social, izolarea termică şi reconstrucţia construcţiilor existente, executarea oricărui tip de pereţi despăţitori


Indiferent ca doriti sa realizati o constructie la rosu sau la cheie, ca aveti nevoie de servicii de amenajari exterioare, interioare sau de reconditionari, echipa noastra este alegerea ideala.


 Poze - Ionstel MetalContact

Localitate: sector 4
Persoana contact: ionstel metal
Telefon: 0730252573
Website: http://structurisiamenajari.ro/

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro