renovat.ro

» » » » Prezentare - Magic Util Confort

Magic Util Confort


Contact

Localitate: Campina
Persoana contact: Magic Util Confort
Telefon: 0729007593Detalii

Societatea MAGIC UTIL CONFORT ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita. Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

o echipa profesionista, tanara, dinamica, deschisa si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si amenajarilor, care va sta la dispozitie in orice moment special pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.
servicii complete in domeniul constructiilor civile si industriale, instalatii sanitare, termice si electrice, confectii metalice, amenajari interioare( plafoane false, placari si compartimentari cu placi din gips-carton si placari din parchet, etc.).
In timp ce unii proiectanti s-au axat pe solutii costisitoare si complicate in privinta materialelor folosite, cum ar fi de exemplu betonul flexibil sau aliajele din metal, pentru realizarea structurilor rezistente la cutremur, constructiile din lemn sunt singurele experimente care folosesc elemente realizate din lemn. Este foarte important sa se urmareasca optimizarea rezultatelor din cadrul acestui experiment, deoarece lemnul este un material regenerabil, ieftin si care poate oferi solutii clientilor. O echipa de cercetatori de la 5 universitati lucreaza in prezent la gasirea unor metode prin care lemnul ar rezista cutremurelor. Daca reusesc, vom vedea case ieftine, durabile realizate din lemn care pot sa reziste chiar si unui cutremur care le zgaltaie din temelii.
materiale de calitate.
siguranta si rapiditate in executia lucrarilor.
idei moderne.
posibilitatea de a rezolva in modul cel mai convenabil problemele legate de constructii, consolidari, reparatii capitale, demolari (privind pretul, calitatea si termenele de executie) atat pentru cladiri civile si sociale, cat si pentru cladiri industriale.
garantie pentru toata gama de lucrari executate;.
colaborare permanenta.
Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra. Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne intrevazand chiar si o colaborare cu alte societati din tara sau de peste hotare.

Contact

Localitate: Campina
Persoana contact: Magic Util Confort
Telefon: 0729007593

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro