renovat.ro

» » » » Prezentare - Netvotl

Netvotl


Contact

Localitate: bragadiru
Telefon: 0729900935Detalii

Scurt istoric
Compania NETVOLT este mult mai mult decat un simplu magazin online de materiale electrice. Inca de la inceputul sau , a fost conceputa sa ofere consumatorilor sai finali o gama cat mai completa de produse electrice alaturi de consultanta specializata care sa-i ajute pe clienti in solutionarea diverselor dileme si probleme cu care se confrunta. Pentru toate acestea va stau la dispozitie platforma online : www.netvolt.ro, dar si reteaua de magazine cu acoperire in principalele orase : Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Mures si Bistrita.
NETVOLT este unul dintre pionii-cheie de pe piata materialelor electrice din Romania si aceasta din cauza ca se adreseaza atat consumatorilor casnici dar si celor industriali.

Activitatea companiei:
Obiectul principal de activitate al companiei este comercializarea de materiale si echipamente pentru instalatii electrice, dar si ofertarea si implementarea de servicii si solutii conexe.

NETVOLT comercializeaza peste 60 de marci de produse dintre care mentionam cateva precum: El Mark, Ge Wiss, EL-BI, Total Green, Comtec, Le Grand si multe altele; acoperind in mod profesional cerintele pietei atat pe segmetul domestic cat si pe cel industrial, clasic sau modern, urmarind in acelasi timp sa isi diversifice cat mai mult gama de produse astfel incat sa satisfaca orice cerinta din sfera instalatiilor electrice, sa aleaga produse cat mai calitative, sa ofere consultanta tehnica cat mai specializata investind in perfectionarea continua a personalului sau. De asemenea pentru clientii care doresc, compania pune la dispozitie suport tehnic pentru proiectele acestora, sau poate asigura transportul produselor catre clienti sau catre orice alta locatie specificata de acestia.
Gama de produse si servicii

NETVOLT a dezvoltat in timp parteneriate solide cu furnizorii sai astfel incat poate oferi clientilor preturi, stoc si disponibilitatea produselor la cele mai inalte standarde calitative.

Serviciile oferite:
Dintre serviciile pe care le ofera compania mentionam: servicii de proiectare pentru sistemele de iluminat al cladirilor sau spatiilor; suport tehnic in vederea alegerii produselor potrivite instalatiei electrice ; programe atractive de fidelizare a clientilor sai.

Categoriile de produse comercializate:
Gama de produse este una variata putand oferi clientior sai casnici sau industriali solutii complete. Mentionam sumar cateva dintre ele , iar pe restul sau detalii despre ele va invitam sa le descoperiti printr-o simpla vizita online in magazin.
Organizatoare de santier fixe si portabile alaturi de fise si prize industriale etanse, neetanse, antiex dar si accesorii organizatoare.

Cabluri si conductori - o varietate mare de cabluri elevtrice de joasa si edie tensiune precum si cabluri pentru curenti slabi alaturi de: conductori, canale de cablu PVC , canale de cablu metalic, tuburi rigide, tuburi flexibile, doze,  conectica, elemente imbinare si fixare, trasee de cabluri, doze, elemente conectica si fixare

Automatizari tablouri: tablouri electrice de apartament sau tablouri industruale, dulapuri de conexiune si distributie, contactori, sigurante automate, sigurante fuzibile, relee, separatoare de sarcina, elemente de comanda si semnalizare, trasformatoare, compensarea factorului de putere, aparate de masura, senzori, generatoare, UPS, stabilizatoare de tensiune, intrerupatoare generale automate, aclansare a rezervei, porniri motoare, accesorii automatizari

Prize si intrerupatoare  - puteti gasi modele incastrate si aparente, grupuri de prelungitoare si prize diverse tipuri dar si accesorii aparataj
Surse de iluminat : O serie de becuri pentru uz casnic de la cele simple si clasice pana la cele moderne cu halogen, fluorescente ( tuburi neon),  sau cu LED ( becuri, benzi luminoae, bare luminoase) precum si becuri pentru iluminat industrial cu iodura metalica, de sodiu sau mercur. Produsele sunt marci de renume international: Osram, Philips dar si variante mai economice: Brilux, Lohuis, Stellar - toate indiferent de marca lor indeplinesc normele de calitate europeana.
Corpuri de iluminat - O gama variata de corpuri de iluminat de uz casnic necesare in orice locuinta in baie, bucatarie pana la cele tehnice necesare in spatiile industriale precum birouri sau hale. De la lustre , candelabre, penduli si aplice pana la corpuri pentru exterior , gradina, curte.

Ventilatie -  Produse pentru cele doua tipuri de ventilatie: casnica si industriala. Pentru cea casnica ventilatoare care se monteaza pe tubulaturi de diametre diferite si cu optiuni diferite precum jaluzele automate, timere, senzori umiditate sau miscare. Pentru cea induatriala ventilatoare metalixe sau PVC de diverse puteri si cu optiuni precum desfumari, ventilatii pentru terase sau hale industriale.
Scule si instrumente - Instrumente pentru electricieni: surubelnite, patenti , clesti hidraulici, chei fixe, tubulare, instrumente mecanice de taiat, sertizat, cabluri , tablouri electrice, aparate de masura, de etichetat, etichete, sufe de stras conductori din nylon sau metalice,  pana la prese hidraulice de papucit sau gaurit tabla.

Sisteme de impamantare si paratrasnet - NETVOLT comercializeaza inclusiv sisteme de paratrasnet avand doua tipuri de produse: descarcatoare care se monteaza in tablou si protejeaza de o eventuala descarcare in reteaua electrica si sistemele complete de paratranset exterior ( cu varfuri si captatori) ce sa monteaza de la acoperis si pana la pamant.

Incalzire electrica in pardoseala si panouri - Solutii de incalzire in pardosela pentru aplicatii casnice sau industriale. Solutii de degivrare conducte , terase ,rampe cuprinzand: cabluri , covoare, cavi covoare universale, accesorii, folie pentru parchet, pentru covor, pentru oglinda, panouri , panouri baie, infrarosu, marmura,

Lista continua si cu : Sisteme apelare medicala, UPS-uri, Generatoare de curent, sisteme BMS ( Casa inteligenta), Sisteme fotovoltaice si eoliene, sisteme de sonorizare / intercom, sisteme atiefractie, interfoane, videofoane, sisteme antiincediu, sisteme CCTV, o gama diversa de lanterne, baterii si acumulatori.... intr-un cuvant un adevarat Univers al electricelor!Poze - NetvotlContact

Localitate: bragadiru
Persoana contact: Netvotl
Telefon: 0729900935

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro