renovat.ro

» » » » Prezentare - S.C. Levente companie SRL

S.C. Levente companie SRL


Contact

Localitate: Vistea. Com. Garbau
Telefon: 0743148423
Website: http://www.piatranaturaladevistea.ro/Detalii

Compania S.C Levente detine 2 cariere proprii acreditate si aprobate legal de catre Ministerul mediului. Compania detine urmatoarele Certificate ISO: - SR EN ISO 9001 : 2008 - SR EN ISO 14001 : 2005 - SR OHSAS 18001 : 2008 - ASR 8000 Extrage si prelucreaza piatra pana la produsul finit, adica, sculpturi, coloane masive, capitolii de asemenea si produse industriale: trepte, glafuri (pervaze) placaje pentru orizontal si vertical, decorarea soclului, pavaje etc Compania detine utilaje moderne de prelucrare si finisare a pietrei. In cadrul companiei functioneaza departamentul de sculptura si lucrari de arta. Brand-ul Vistea este renumit inca de pe vremea comunista, la Casa Poporului s-a folosit piatra de Vistea, pentru placari exterioare si sculpturi.


Levente Companie a investit in decursul anilor in pregatirea si calificarea oamenilor cat si in dotari tehnologice de performanta de ultima ora. Zeci de angajati: cioplitori, sculptori si restauratori in piatra lucreaza la Levente Companie, firma care dispune de tehnologia completa de procesare a pietrei, de la extragere, la prelucrare si sculptare. 


Asiguram montajul contra cost, in limita personalului disponibil. 


Compania S.C .Levente este localizata in Transilvania (Vistea) si are la conducere personal, specializat in exploatarea, prelucrarea pietrei, meserie transmisa din generatie in generatie.


Piatra naturala se foloseste in domenii multiple: arta si sculptura, constructii, placari orizontale si verticale si fatade, design interior


Din carierele de piatra Radaia (Radaia) si Gold light (Garbau) extragem 5 tipuri de piatra (nuante).Poze - S.C. Levente companie SRLContact

Localitate: Vistea. Com. Garbau
Persoana contact: S.C. Levente companie SRL
Telefon: 0743148423
Website: http://www.piatranaturaladevistea.ro/

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro